Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Μεγάλη προσφορά από τον Μασούτη – Κερδίστε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο SMART EQ FORTWO κάνοντας τις πασχαλινές σας αγορές
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μεγάλη προσφορά από τον Μασούτη – Κερδίστε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο SMART EQ FORTWO κάνοντας τις πασχαλινές σας αγορές

Κάνοντας τις αγορές μας στον Μασούτη έως και 15/4 με τη mas card μαζεύουμε συμμετοχές για να διεκδικήσουμε με κλήρωση ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο SMART EQ FORTWO.

Καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το Πάσχα, ο Μασούτης έρχεται να προσθέσει μια σπουδαία προσφορά στη μακρά παράδοση που έχει στις χαμηλές τιμές, την υψηλή ποιότητα και τη στήριξη του καταναλωτικού κοινού. Τη στιγμή που οι τιμές των αγαθών έχουν συνεχώς ανοδική πορεία, ο Μασούτης μας επιτρέπει όχι μόνο να γεμίσουμε το πασχαλινό μας καλάθι χωρίς να βάλουμε βαθιά στην τσέπη, αλλά και να διεκδικήσουμε με κλήρωση ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο SMART EQ FORTWO.

Ειδικότερα, κάνοντας τις αγορές μας στον Μασούτη έως και 15/4 με τη mas card μαζεύουμε συμμετοχές. Για κάθε 3€ αξίας αγορών, παίρνουμε και μια συμμετοχή. Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει κανείς έως το Σάββατο 15/4 τόσες περισσότερες πιθανότητες θα έχει να είναι ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει ένα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ SMART EQ FORTWO.

Ο τυχερός θα προκύψει κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 και ώρα 9:00 π.μ. στα κεντρικά γραφεία της ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. (14ο χλμ Θεσσαλονίκης – Βασιλικών). Η ενημέρωση του νικητή θα γίνει τηλεφωνικά από το τμήμα marketing της Μασούτης στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχει δηλωθεί κατά την αίτηση χορήγησης της mas card.

Αυτό το Πάσχα όλα οδηγούν στον ΜΑΣΟΥΤΗ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις