Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φοίβος Παπαδάκης: «Δεν βγαίνει δεύτερος Γιώργος Παπαδάκης, εγώ χαράζω τη δική μου πορεία»
LIFESTYLE

Φοίβος Παπαδάκης: «Δεν βγαίνει δεύτερος Γιώργος Παπαδάκης, εγώ χαράζω τη δική μου πορεία»

Φοίβος Παπαδάκης: «Αν ένα πράγμα με αγχώνει στην τηλεόραση, είναι το "Καλημέρα Ελλάδα"» δήλωσε

O Φοίβος Παπαδάκης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον πατέρα του, αλλά και το ενδεχόμενο να αναλάβει την εκπομπή του. Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, δήλωσε πως θεωρεί ότι το όνομα του πατέρα του ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό και για την έξτρα κριτική που δέχεται ο ίδιος. «Η κριτική είναι πιστεύω ένα αναπόφευκτο κομμάτι της δουλειάς μας γενικότερα. Το ότι είμαι ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη που έχει χαράξει μια λαμπρή πορεία, κάνει την όποια έξτρα κριτική δέχομαι, να είναι απολύτως λογική», είπε χαρακτηριστικά. «Από εκεί και πέρα, το έχω πει. Δεν βγαίνει δεύτερος Γιώργος Παπαδάκης. Εγώ είμαι ο Φοίβος και χαράζω τη δική μου πορεία, με πολλή δουλειά και με τις δικές μου δυνάμεις, ό,τι κι αν καταφέρω», συμπλήρωσε.

Έξαλλος ο Παπαδάκης με Αναστασοπούλου: «Στον ΣΚΑΪ μπορεί να τα κάνατε αυτά, στον ΑΝΤ1 δεν τα κάνουμε»

Τέλος, αναφέρθηκε στην εκπομπή του πατέρα του, την οποία δήλωσε ότι νιώθει σαν «μέλος της οικογένειάς του» και το ενδεχόμενο να την αναλάβει κάποια στιγμή, όταν αποσυρθεί ο Γιώργος Παπαδάκης. «Αν ένα πράγμα με αγχώνει στην τηλεόραση, είναι το “Καλημέρα Ελλάδα”. Για εμένα είναι μέλος της οικογένειάς μου, το έχω πει χαριτολογώντας ότι είναι σαν το έξτρα “αδερφάκι” μου. Το παραδέχομαι ότι για εμένα θα ήταν ένα παραπάνω βάρος», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις