Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

13

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στη Νέγκα: Ήμουν bisexual μέχρι τα 23 μου – Τι είπε για τη ΝΔ
LIFESTYLE

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στη Νέγκα: Ήμουν bisexual μέχρι τα 23 μου – Τι είπε για τη ΝΔ

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στη Νέγκα: ''Ήμουν bisexual από τα 16 έως τα 23 – Είχα δύο κατευθύνσεις''

Στη σεξουαλικότητά του και το γεγονός ότι υπήρξε bisexual αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην Αθηναΐδα Νέγκα. Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά», ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός που θα κατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, μίλησε ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό με αφορμή ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το ενδεχόμενο του να παντρευτεί. Όπως εξήγησε, μέχρι τα 22-23 του χρόνια, ήταν bisexual, ενώ τόνισε ότι δεν θα παντρευόταν καθώς έχει μανία με τη συνέπεια.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Ήμουν bisexual από τα 16 έως τα 23 – Είχα δύο κατευθύνσεις

«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να παντρευτώ. Και ετεροφυλόφιλος να ήμουν, που ήμουν και bisexual μέχρι τα 22-23 και πάλι δεν θα παντρευόμουν. Είμαι τόσο ελεύθερη φύση. Ειδικά μεγαλώνοντας που βλέπω τα διαζύγια να πολλαπλασιάζονται… Δεν θα παντρευόμουν γιατί έχω μία μανία με τη συνέπεια εγώ, θέλω να είμαι συνεπής, να νιώθω ότι τα κάνω όλα σωστά. Πιστεύω λοιπόν ότι σε ένα γάμο και μόνο που θα σκεφτόμουν ότι μπορεί να μην είμαι συνεπής, προτιμώ να μην τον κάνω…», ανέφερε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Από τα 16 έως τα 23, μια χαρά, ήμουν προς δύο κατευθύνσεις… Μετά τα 23, σιγά σιγά τα πράγματα πήραν από μόνα τους τον δρόμο τους. Γενικά δεν μου αρέσει να πιέζω καταστάσεις. Δεν έχω ψάξει να δω αν ήταν ρευστή η σεξουαλικότητά μου», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις