Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δροσάκη – Μπουρδούμης θέατρο: Μαζί στη σκηνή μετά το διαζύγιο
LIFESTYLE

Δροσάκη – Μπουρδούμης θέατρο: Μαζί στη σκηνή μετά το διαζύγιο

Δροσάκη - Μπουρδούμης θέατρο: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη του χωρισμού

Στο θέατρο όπου πρωταγωνιστούν εμφανίστηκαν κανονικά εχθές το βράδυ ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, με την είδηση του χωρισμού τους να έχει πέσει λίγες ώρες νωρίτερα σαν «βόμβα» στον χώρο της showbiz. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό η εκπομπή «Πρωινό μας», με τον Νίκο Γεωργιάδη να σημειώνει χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ένας πολύ εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δύο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης. Δεν είναι μαζί εδώ και περίπου τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2018, και το καλοκαίρι του 2020 ήρθε στη ζωή ο γιος τους, ο Αναστάσης, ενώ λίγο καιρό πριν είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους».

Στην πρώτη της αντίδραση μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου, η Λένα Δροσάκη, σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Πρωινό μας», αρκέστηκε να τονίσει ότι ο γιος της είναι προτεραιότητά της.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρώτη του αντίδραση μετά την αποκάλυψη του χωρισμού

Λίγες ώρες αργότερα Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη κατέφθασαν παρέα στο θέατρο όπου εμφανίζονται, καθώς πρωταγωνιστούν στην ίδια παράσταση, χωρίς ωστόσο να κάνουν κάποια δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες που ανέμεναν την άφιξή τους. Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» κατέγραψε και τον αποχαιρετισμό τους στη σκηνή μετά το τέλος του έργου. Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος της εκπομπής, σε επικοινωνία που είχε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση σχετική με τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή.

«Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, ξέρω πώς να χειριστώ κάποιες καταστάσεις. Στην παρούσα φάση η Λένα προτίμησε να μιλήσει δίνοντας μια γραπτή δήλωση, αλλά εγώ δεν θα πω τίποτα», φέρεται να είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις