Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γνωστός τράπερ συνελήφθη με όπλο στη Θηβών
ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστός τράπερ συνελήφθη με όπλο στη Θηβών

Για δεύτερη φορά

Δημοφιλής τράπερ, από τα ανερχόμενα ονόματα της Τrap σκηνής, τα βίντεο κλιπ του οποίου αριθμούν εκατομμύρια views στο YouTube, συνελήφθη, για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες, για παράνομη κατοχή πιστολιού. Ο τράπερ με την…εμμονή στα πιστόλια, συνελήφθη, κατά πληροφορίες, ξημερώματα στην περιοχή του Ιλίου.

Πέτρος Καρσιώτης
Του Πέτρου Καρσιώτη

Ηταν οι άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος  (Ο.Π.Κ.Ε), που τον σταμάτησαν για έλεγχο και κατά σύμπτωση άλλοι αστυνομικοί της ίδιας μονάδας τον είχαν ελέγξει στην πρώτη σύλληψη, για τον ίδιο λόγο, στο Αγρίνιο. Ειδικότερα, αναφέρουν οι πληροφορίες, το όχημα του 29χρονου traper, σταμάτησαν άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ για  έλεγχο, στη συμβολή Θηβών και Ανδρέα Παπανδρέου. Ακολούθησε, μετά την ακινητοποίηση του οχήματος έλεγχος  κατά τον οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί  ένα 9αρι πιστόλι, τύπου Glock  και σφαίρες των 9 χιλιοστών. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράνομη κατοχή οπλισμού παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Όπως προαναφέρθηκε ο ίδιος, είχε συλληφθεί ξανά, στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, με παρόμοιο τρόπο, για τον ίδιο λόγο, στην Ιονία Οδό, στο Αγρίνιο. Τότε εντοπίστηκε σε όχημα στο οποίο επέβαιναν και άλλα άτομα, συνεργάτες τους και κατευθύνονταν στα Ιωάννινα όπου υπήρχε προγραμματισμένη μουσική εκδήλωση. Τότε είχε οδηγηθεί στο Αυτόφωρο  και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 8 μηνών με ανασταλτικό χαρακτήρα και χρηματικό πρόστιμο ύψους 600 ευρώ. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 29χρονος υποστήριξε ότι επρόκειτο για αμέλεια, καθώς αφηρημένος εξακολουθούσε να φέρει το πιστόλι μαζί του και μετά την ενασχόλησή του στο μάθημα σκοποβολής, αγνοώντας τον Νόμο που απαγορεύει κάτι τέτοιο.

Για live εμφάνιση

Ο δημοφιλής traper ταξίδευε από το Αγρίνιο με τελικό προορισμό τα Ιωάννινα όπου θα πραγματοποιούσε live εμφάνιση σε γνωστό, νυχτερινό κατάστημα της πόλης. Μετά το γεγονός της σύλληψής του είχε αναρτήσει βίντεο  όπου πληροφορούσε τους φίλους του με τη φράση «πάμε για τα χειρότερα». Υπενθυμίζεται ότι κατά καιρούς, σε ελέγχους που γίνονται από τις αστυνομικές δυνάμεις σε οχήματα στη διάρκεια περιπολιών νυχτερινών, έχουν συλληφθεί κι άλλοι γνωστοί τράπερ με την ίδια κατηγορία του παράνομου οπλισμού. Κάποιες φορές έχουν υποστηρίξει ότι τα έχουν στην κατοχή τους για τις ανάγκες των γυρισμάτων video clip. Όπως ο συγκεκριμένος, υπάρχουν κι άλλοι που έχουν συλληφθεί δύο φορές ο καθένας για το ίδιο αδίκημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις