Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 29/3 ασυλία – αποχώρηση: Ποιοι κερδίζουν, ποιος θα φύγει
LIFESTYLE

Survivor spoiler 29/3 ασυλία – αποχώρηση: Ποιοι κερδίζουν, ποιος θα φύγει

Survivor spoiler 29/3 ασυλία - αποχώρηση: Ποιος είναι ο παίκτης του Survivor All Star που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης αυτή την εβδομάδα.

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star την Τετάρτη (29/03), στον ΣΚΑΪ, και οι ανατροπές θα είναι πολλές. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα κάνει και πάλι την εμφάνισή του, με ένα νέο παιχνίδι “δημοπρασίας” για τους παίκτες του Survivor, μέσα από το οποίο κερδίζουν κάποια εικονικά χρήματα και έπειτα μπορούν να τα διαθέσουν για να απολαύσουν ένα φαγητό. Όπως βλέπουμε στο trailer, το αποψινό παιχνίδι θα είναι “μνήμης”, ενώ ο Τούρκος παραγωγός δεν θα χάσει ευκαιρία να κάνει διάφορα προσωπικά σχόλια στους παίκτες, για να τους “πειράξει”. Ένα από τα “θύματά” του, θα είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, στον οποίον απευθύνει κάποιες ερωτήσεις για την σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου.

“Μάριε, πώς είναι οι σχέσεις σας με την Ελευθερία;” τον ρωτάει ο Ατζούν, με τον ίδιο να απαντά: “Είμαστε μία χαρά”.

Και στη συνέχεια: “Τι είδους κορίτσι είναι; Είναι ζηλιάρα, για παράδειγμα;”. “Ναι μερικές φορές είναι ζηλιάρα, αλλά γενικά είναι χαλαρή και ευγενική”, απαντά ο Μάριος, με την Ελευθερία να κάνει διάφορους μορφασμούς.

Μετά από το παιχνίδι, οι Μπλε και οι Κόκκινοι ομάδες θα “ριχτούν” στη μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας το πρώτο από τότε που έγινε μίξη των ομάδων, με τα spoiler να δίνουν νίκη στους Μπλε. Οι παίκτες της μπλε ομάδας μετά από την επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα θα πάνε στο επόμενο (το αυριανό) συμβούλιο για την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας του κοινού σχετικά με την αποχώρηση.

Survivor spoiler 29/3: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά τις ψηφοφορίες, υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα είναι συνολικά τέσσερις: ο Νικόλας Αγόρου, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ελένη Χαμπέρη.

Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, τα οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα αποχωρήσει η Ελένη Χαμπέρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις