Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

05

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τέμπη τραυματίες: Παραμένουν στη ΜΕΘ τέσσερα άτομα
ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη τραυματίες: Παραμένουν στη ΜΕΘ τέσσερα άτομα

Τέμπη τραυματίες: Tρεις τραυματίες παραμένουν σε απλές κλίνες στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας καθώς έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Τέσσερις επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας, Intercity 62, που το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου συγκρούστηκε με εμπορευματική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, αφήνοντας πίσω της 57 νεκρούς, νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, δίνοντας μάχη για τη ζωή τους. Ειδικότερα, σύμφωνα με το Mega, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ η 21 ετών Μυρσίνη, ενώ τρεις τραυματίες παραμένουν σε απλές κλίνες καθώς έχουν διαφύγει τον κίνδυνο. Στο γενικό νοσοκομείο της Λάρισας, στη ΜΕΘ, παραμένει ο 20χρονος Γεράσιμος, επιβάτης και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του.

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης παραμένει σε ΜΕΘ η 25χρονη Ανυσία, η οποία δείχνει βελτίωση στην υγεία της, νοσηλευόμενη τις περισσότερες ώρες χωρίς μηχανική υποστήριξη. Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης αποσωληνώθηκε 23χρονος που έφερε εγκαύματα και πλέον νοσηλεύεται στην πλαστική χειρουργική.


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις