Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

02

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βατίδου για Κούγια: Το όνομά μου τον βοηθάει να παραμένει στη δημοσιότητα
LIFESTYLE

Βατίδου για Κούγια: Το όνομά μου τον βοηθάει να παραμένει στη δημοσιότητα

Βατίδου για Κούγια: "Σκέψου τι άγχος είναι να μεγαλώνεις τα παιδιά του Αλέξη Κούγια"

Στον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι το όνομά της βοηθάει το γνωστό δικηγόρο να παραμένει στη δημοσιότητα. Το γνωστό μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μιναρετζή, ενώ στο σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Εύη Βατίδου τονίζει ότι ο γάμος με τον Αλέξη Κούγια «ήθελε πάρα πολύ γερά νεύρα και αντοχή». «Έπρεπε να είμαι άψογη σε όλα και τα παιδιά μου το ίδιο», αναφέρει η ίδια σε άλλο σημείο της συνέντευξής της. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα το πρώην ζευγάρι προχώρησε σε δηλώσεις σε δημοσιογράφους, με την Εύη Βατίδου να εκφράζει ανοιχτά την αντιπάθειά της για τη νυν σύντροφο του δικηγόρου, και τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους. Σημειώνεται ότι Εύη Βατίδου και Αλέξης Κούγιας χώρισαν το 2007 μετά από έξι χρόνια γάμου, έχοντας αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Εύη Βατίδου: Σκέψου τι άγχος είναι να μεγαλώνεις τα παιδιά του Αλέξη Κούγια

«Εκείνη την εποχή με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήθελε πάρα πολύ γερά νεύρα και αντοχή. Όχι μόνο κατά τη διάρκεια του γάμου μας, αλλά και κατά τη διάρκεια του χωρισμού και μέχρι και σήμερα, με την έννοια ότι υπάρχουν ο Χρήστος και η Μάιρα, τα παιδιά μου, που έχουν για πατέρα τον συγκεκριμένο άνθρωπο», σημείωσε στη συνέντευξή της η Εύη Βατίδου, αναφερόμενη στο γάμο της αλλά και τον χωρισμό της από τον Αλέξη Κούγια. «Σκέψου τι άγχος θα είχες να μεγαλώνεις τα παιδιά του Αλέξη.

Έπρεπε να είμαι άψογη σε όλα και τα παιδιά μου το ίδιο», πρόσθεσε η ίδια. «Είναι δεδομένο ότι το όνομά μου βοηθάει τον Αλέξη Κούγια να παραμένει στη δημοσιότητα. Ήταν κιόλας ξεκάθαρη η επιλογή, ήταν προφανές νομίζω, πήρε έναν άνθρωπο που ήταν στα φώτα της δημοσιότητας. Αν δεν το παραδέχεται αυτό…», τόνισε η Εύη Βατίδουν σε άλλο σημείο της συνέντευξής της. «Μετά από τόσα χρόνια σε ταυτίζουν. Όταν με βλέπουν, τον θυμούνται, είναι μία πραγματικότητα. Μπορεί ο άλλος να έχει μια υποθεσούλα. Δεν σου λέω ότι με πειράζει», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις