Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ευνουχισμοί Βρετανία: Μια υπόθεση πλήρους διαστροφής
ΚΟΣΜΟΣ

Ευνουχισμοί Βρετανία: Μια υπόθεση πλήρους διαστροφής

Ευνουχισμοί Βρετανία: Aδιανόητο: Βιντεοσκοπούσε ευνουχισμούς και τους μετέδιδε επί πληρωμή στο διαδίκτυο -Σάλος στη Βρετανία

Μια υπόθεση πλήρους διαστροφής έχει προκαλέσει σάλο στη Βρετανία, με την λειτουργία ιστοτόπου στον οποίο μεταδίδονταν ζωντανά επί πληρωμή, ευνουχισμοί, μόλις μέρος μιας αποκρουστικής επιχείρησης ακρωτηριασμών και άλλων σωματικών τροποποιήσεων. Η απίστευτη υπόθεση-που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους- έφτασε σε δικαστήριο στη Βρετανία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Νορβηγός Marius Gustavson κατηγορείται ότι έκανε livestreaming ευνουχισμούς άλλων ανδρών σε ένα κοινό που πλήρωνε στην ιστοσελίδα του με το όνομα «eunuch maker»(δημιουργός ευνούχων). Ο 45χρονος Gustavson βρισκόταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου σε αναπηρικό καροτσάκι και μαζί με άλλους οκτώ φέρεται να έχει πραγματοποιήσει ακραίες σωματικές τροποποιήσεις, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης πέους.

Οι διαδικασίες βιντεοσκοπούνταν και ανεβάζονταν στον ιστότοπο eunuch maker που διατηρούσε και οι συνδρομητές πλήρωναν για να τις παρακολουθήσουν. Ο Gustavson φέρεται να ήταν ο αρχηγός αυτής της επιχείρησης, η οποία περιελάμβανε έως και 29 αδικήματα ακραίων τροποποιήσεων του σώματος, αφαίρεση μελών του σώματος, εμπόριο μελών του σώματος και ανάρτηση σχετικών βίντεο. Ο Nathaniel Arnold, 47 ετών, ο Damien Byrnes, 35 ετών και ο Jacob Crimi-Appleby, 22 ετών, εμφανίστηκαν επίσης στο δικαστήριο του Westminster την Τετάρτη, κατηγορούμενοι, για την αφαίρεση της θηλής, του μορίου και του ενός ποδιού του Gustavson, με τη συναίνεσή του προφανώς. Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε ότι οι κατηγορίες αφορούν 13 φερόμενα θύματα.

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στη Μ. Βρετανία για την εγκληματική δραστηριότητα

Μετά από επιχείρηση της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι τα αποκρουστικά περιστατικά έλαβαν χώρα στο Λονδίνο, τη Σκωτία και τη νότια Ουαλία το πρωί της Τετάρτης και συνολικά εννέα άνδρες εμφανίστηκαν αργότερα σε δικαστήρια του κεντρικού Λονδίνου και της Ουαλίας σχετικά με τη φερόμενη απκρουστική δραστηριότητα, η οποία λέγεται ότι απέφερε έσοδα περίπου 200.000 λιρών. Ο Gustavson, κατηγορείται για συνωμοσία με σκοπό την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης με πρόθεση μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου 2016 και της 1ης Ιανουαρίου 2022 και για πέντε κατηγορίες πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης σε πέντε φερόμενα θύματα.

Οι κατηγορίες για την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης περιλαμβάνουν την αφαίρεση του μορίου ενός άνδρα, τη σύσφιξη των όρχεων ενός άλλου και το πάγωμα ενός ποδιού που απαιτούσε ακρωτηριασμό. Επιπλέον, κατηγορείται για απόκτηση ή κατοχή εγκληματικής περιουσίας, δημιουργία και διανομή παιδικής πορνογραφίας. Ο Gustavson εμφανίστηκε μαζί με τον Peter Wates, 65 ετών, από το Croydon, στο νότιο Λονδίνο, ο οποίος κατηγορείται για τη συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης με πρόθεση.

Ο Wates φέρεται να εμπλέκεται σε εννέα από τα 29 περιστατικά, ενώ ο Ρουμάνος Ion Ciucur, 28 ετών, ο οποίος εργάζεται σε ξενοδοχείο στη Σκωτία, φέρεται να εμπλέκεται σε δύο. Ο Ciucur, ο οποίος εμφανίστηκε ξεχωριστά, αντιμετωπίζει την ίδια κατηγορία και οι τρεις άνδρες προφυλακίστηκαν ενόψει της επόμενης εμφάνισής τους στις 19 Απριλίου.

Τρεις άλλοι άνδρες οι οποίοι είναι όλοι από το Νιουπορτ της νότιας Ουαλίας, εμφανίστηκαν στο δικαστήριο του Νιούπορτ, κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην ίδια συνωμοσία. Η Μητροπολιτική αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Ενθαρρύνουμε οποιονδήποτε είχε παρόμοιες εμπειρίες να αναζητήσει ιατρική συμβουλή από την τοπική κλινική σεξουαλικής υγείας ή τον γιατρό του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις