26χρονη Χαλκιδική: Εξαφάνιση θρίλερ – Σε εξέλιξη έρευνες της ΕΛΑΣ

ΕΛΛΑΔΑ

26χρονη Χαλκιδική: Εξαφάνιση θρίλερ – Σε εξέλιξη έρευνες της ΕΛΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

26χρονη Χαλκιδική: Άνδρας που εργάζεται στο σπίτι της οικογένειας είπε ότι το ζευγάρι τελευταία αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα

23.03.2023 | 19:13

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών στη Χαλκιδική για τον εντοπισμό της 26χρονης η οποία εξαφανίστηκε μαζί με την τριών ετών κόρη της. Ο σύντροφός της και πατέρας του μικρού κοριτσιού μετέβη χθες το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας και έκανε δήλωση εξαφάνισης. Ο 32χρονος φέρεται να είπε στις Αρχές ότι η σύντροφός του έφυγε από το σπίτι τους στην περιοχή της Νικήτης την περασμένη Τρίτη (21/3), μαζί με την κόρη τους και έκτοτε τα ίχνη τους αγνοούνται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη είχε αδειάσει από τη Δευτέρα τις ντουλάπες του σπιτιού, παίρνοντας τα ρούχα της, αλλά και αυτά της μικρής.

Κατά τις ίδιες πηγές, το ζευγάρι, που ζούσε κάτω από την ίδια στέγη, δεν είναι παντρεμένο, με τον 32χρονο να έχει αναγνωρίσει το παιδί του. Τον χειμώνα διέμεναν στη Θεσσαλονίκη, ενώ το καλοκαίρι έμεναν στη Χαλκιδική για επαγγελματικούς λόγους. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 26χρονη να έχει φύγει από τη χώρα με βασικό προορισμό τη Γαλλία, καθώς έχει και γαλλικό διαβατήριο. Πλέον στελέχη της ΕΛΑΣ πραγματοποιούν έρευνες για να διαπιστώσουν αν η γυναίκα με το παιδί πέρασαν από κάποιον συνοριακό σταθμό ή έφυγαν με πτήση από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για Γαλλία.

Σε δεύτερο πλάνο οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, χωρίς για την ώρα να προκυπτει κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας του παιδιού και σύντροφος της 26χρονης, με την οποία είχαν αποκτήσει το παιδί, έλειπε από το σπίτι τους στη Νικητή της Χαλκιδικής όταν εξαφανίστηκαν. Παράλληλα αστυνομικές πηγες σημειώνουν πως δεν υπάρχει καμία αναφορά ή καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

26χρονη Χαλκιδική: “Έπαιζε θέατρο στον γιο μου” – Τι λέει ο παππούς της 3χρονης

Όπως αποκάλυψε ο παππούς της 3χρονης, το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία όπου μία ημέρα ήρθαν σε διένεξη, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει εκεί με τον μπαμπά της. “Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ, εν τω μεταξύ…” ανέφερε ο ίδιος στο Mega. “Πήγαν, έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική… Πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του εκείνη την ημέρα (της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο παππούδες”.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 32χρονου, “όλα αυτά ήταν ένα θέατρο”. Ο ίδιος εκτιμά πως η 26χρονη είχε τα πράγματά της έτοιμα προκειμένου να εγκαταλείψει τον σύντροφό της. “Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο στον γιο μου”, είπε. Ο ίδιος σημείωσε πως από μεριάς τους έχουν γίνει όλες οι νόμιμες κινήσεις και μάλιστα έχει ενημερωθεί και η Interpol, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει παράνομα στο εξωτερικό.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, ο Μαρτίν που εργάζεται στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Νικήτης, το ζευγάρι τελευταία αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα. Ο ίδιος συνάντησε την 26χρονη με το παιδί της και τον πατέρα της – ο οποίος είχε έρθει οδικώς από τη Γαλλία – την περασμένη Παρασκευή στην αυλή του σπιτιού τους.
Ετικέτες
Exit mobile version