Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ανδρουλάκης – Μητσοτάκης: Το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη για συνέντευξη του πρωθυπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης – Μητσοτάκης: Το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη για συνέντευξη του πρωθυπουργού

Ανδρουλάκης - Μητσοτάκης: Χθες, ο Κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης αρνήθηκε δύο φορές να συναντηθεί μαζί του.

Αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει προκαλέσει η χθεσινή αναφορά Μητσοτάκη στον Νίκο Ανδρουλάκη, λέγοντας ότι αρνήθηκε δύο φορές, έστω και να συναντηθούν. Η τοποθέτηση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε την αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη, με τον Δημήτρη Μάντζο να κατηγορεί τον πρωθυπουργό πώς “μπήκε στη ζώνη του θράσους, καταλογίζοντας στον Νίκο Ανδρουλάκη κακή πίστη ή αντιπολιτική συμπεριφορά. Να το κάνει αυτό ο πρωθυπουργός, από το γραφείο του οποίου λειτούργησε ο “Μεγάλος Ανιψιός”, ένα σύστημα παρακολουθήσεων και υποκλοπών, συνιστά θράσος”.

“Το μόνο ενδιαφέρον που θα μπορούσε να έχει μια συνάντηση μεταξύ τους θα ήταν να του πει πότε, γιατί και με ποιο προϊόν τον παρακολουθούσε. Διότι υποκλοπές είχαν γίνει τότε, το λέει και η ΕΥΠ και η ΑΔΑΕ. Άρα να είμαστε ειλικρινείς, να έχουμε θάρρος και να πούμε και μισή κουβέντα”, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Από την ΝΔ απάντησαν στον κ. Μάντζο, “ο οποίος αιτιολόγησε την άρνηση του κ. Ανδρουλάκη να συναντήσει τον κ. Μητσοτάκη, μιλώντας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων” ότι “η πρόσκληση του πρωθυπουργού απευθύνθηκε δύο φορές στον κ. Ανδρουλάκη όταν εκλέχτηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή οκτώ μήνες πριν από αυτήν την υπόθεση. Προφανώς, άλλοι είναι οι λόγοι για τους οποίους ο κ. Ανδρουλάκης αρνήθηκε δύο φορές τη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις