Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Blac Chyna εμφυτεύματα: Η διάσημη ράπερ τα αλλάζει όλα
ΚΟΣΜΟΣ

Blac Chyna εμφυτεύματα: Η διάσημη ράπερ τα αλλάζει όλα

Blac Chyna εμφυτεύματα: Βγάζει fillers προσώπου, εμφυτεύματα στήθους και γλουτών

H ράπερ Blac Chyna αποφάσισε να αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή της, ξεκινώντας από την αφαίρεση όλων των πρόσθετων στο σώμα της. Εκτός από το δραματικό makeover της, η 34χρονη ριάλιτι σταρ ανακοίνωσε πρόσφατα τα σχέδιά της να σταματήσει να δημιουργεί περιεχόμενο για τη συνδρομητική υπηρεσία, OnlyFans, με την οποία φέρεται να έβγαλε το 2021, το ιλιγγιώδες ποσό των 240 εκατομμυρίων δολαρίων. «Δεν συμμετέχω πια στο OnlyFans» δήλωσε η πρώην σύντροφος του Ρομπ Καρντάσιαν και μητέρα του παιδιού του, η οποία έχει περισσότερους από 16,6 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, στο Jason Lee Show αυτή την εβδομάδα. «Απλά αλλάζω τα πάντα για μένα». Κι αφού έβγαλε τόσα από την συνδρομητική ιστοσελίδα για ενήλικους, την αποκάλεσε «αδιέξοδο» τονίζοντας πως «αξίζει πολύ περισσότερα από αυτό».

Ένας άλλος από τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να εγκαταλείψει το OnlyFans είναι πως θέλει να δώσει το «παράδειγμα» στην κόρη της Ντριμ Καρντάσιαν και στον 10χρονο γιο της Κινγκ Κάιρο Στίβενσον. «Σε μια ορισμένη ηλικία, βλέπουν και έλκονται από τα πάντα» εξήγησε η τραγουδίστρια. «Αισθάνομαι ότι έχω άλλα πράγματα – μεγαλύτερα ψάρια να ψαρέψω».

Η «καριέρα» της Blac Chyna στο OnlyFans

Η Chyna έγινε πολύ γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή αστέρια στο OnlyFans, αμέσως μόλις εντάχθηκε στην πλατφόρμα το 2020. Αρχικά, χρέωνε τους συνδρομητές 10 δολάρια το μήνα για το περιεχόμενό της, φτάνοντας στο σημείο να βγάζει 20 εκατομμύρια δολάρια το μήνα, σύμφωνα με το The Richest. Στην συνέχεια, άρχισε να χρεώνει 50 δολάρια το μήνα, ενώ προσέφερε το τρίμηνο Έφτασε τελικά να βγάλει πάνω από 240 εκατομμύρια δολάρια από την ιστοσελίδα και επιβεβαιώθηκε πως ήταν η κορυφαία κερδισμένη διασημότητα.

Η Blac Chyna στην πιο πρόσφατη έξοδό της την περασμένη εβδομάδα μετά την αφαίρεση των εμφυτευμάτων της
Η «αναγέννηση» της ράπερ

Τον περασμένο Μάιο, η ράπερ αποκάλυψε ότι «ξαναγεννήθηκε» και βαπτίστηκε στα γενέθλιά της, Έκτοτε, πηγαίνει συχνά στην κυριακάτικη λειτουργία, παρέα με φίλους. Και νωρίτερα αυτό το μήνα, με βίντεο που ανάρτησε στο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε πως θα έβγαζε τα fillers από τα μάγουλά της και από τη γραμμή του σαγονιού της, αλλά και από τα χείλια της, λέγοντας πως «είχε κουραστεί από την εμφάνισή της» και πως ήθελε να μοιάζει με τον εαυτό της ξανά. Μάλιστα, δε δίστασε να δείξει στους οπαδούς της ολόκληρη τη διαδικασία.

Σε άλλο βίντεο, η Blac Chyna αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να μειώσει το στήθος και τα οπίσθιά της και πως θα συνεχίσει να αντιστρέφει τις διάφορες αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων. Αποκάλυψε επίσης πως δεν έκανε ποτέ βραζιλιάνικη ανόρθωση γλουτών, αλλά ενέσεις σιλικόνης στα οπίσθιά της όταν ήταν 19 ετών. «Θέλω να γίνετε όλοι μέρος του ταξιδιού μου που αλλάζει τη ζωή μου. Μείωσα το στήθος μου και τον γλουτιαίο μου μυ. Έχετε όλοι τη δύναμη να θεραπεύσετε τη ζωή σας και πρέπει να το ξέρετε αυτό» ανέφερε σε ανάρτησή της ενώ υπέγραψε με το πραγματικό της όνομα Angela White.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις