Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ναταλία Δραγούμη παιδιά: Με την κόρη της στην πασαρέλα του Ζούλια
LIFESTYLE

Ναταλία Δραγούμη παιδιά: Με την κόρη της στην πασαρέλα του Ζούλια

Ναταλία Δραγούμη παιδιά: Ο Έλληνας σχεδιαστής θυμήθηκε αυτή την ξεχωριστή στιγμή και δημοσίευσε μια φωτογραφία μαμά και κόρης

Ο Βασίλης Ζούλιας δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μία φωτογραφία της Ναταλίας Δραγούμη με την κόρη της, Κλειώ Ρόμπερτς. Μητέρα και κόρη περπάτησαν για πρώτη φορά μαζί στην πασαρέλα στο πλαίσιο της 31ης AXDW, τον Νοέμβριο του 2022. Ο σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας είχε παρουσιάσει την pret-a-porter συλλογή με τον τίτλο «We are family» για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Επώνυμες μαμάδες αλλά και διάσημοι μπαμπάδες με τις κόρες τους περπάτησαν στην πασαρέλα με τις δημιουργίες του σχεδιαστή. Έτσι, για πρώτη φορά είδαμε την Ναταλία Δραγούμη με την κόρη της να περπατούν στην πασαρέλα μαζί.

Η Ναταλία Δραγούμη περπάτησε στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια με την κόρη της, Κλειώ Ρόμπερτς, τον Νοέμβριο του 2022. Ο Έλληνας σχεδιαστής θυμήθηκε αυτή την ξεχωριστή στιγμή και δημοσίευσε μια φωτογραφία μαμά και κόρης. Η ηθοποιός είναι παντρεμένη εδώ και πολλά χρόνια με τον Έντι Ρόμπερτς, με τον οποίο γνωρίστηκε σε ένα ιστορικό club της Αθήνας των 90s, το Plus Soda. To ζευγάρι απέκτησε δυο παιδιά, τον Φίλιππο και την Κλειώ.

Η ταλαντούχα ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης αγαπά πολύ τη δουλειά της, αλλά πάντα προτεραιότητα για εκείνη έχει η οικογένεια της.  Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η 19χρονη κόρη της, Κλειώ Ρόμπερτς, που σπουδάζει οικονομικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις