Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άρης Πορτοσάλτε – Κατερίνα Καινούργιου: «Σιωπή, οι οικογένειες θρηνούν τα παιδιά τους»
LIFESTYLE

Άρης Πορτοσάλτε – Κατερίνα Καινούργιου: «Σιωπή, οι οικογένειες θρηνούν τα παιδιά τους»

Άρης Πορτοσάλτε - Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια θέλησε να κλείσει το θέμα

Μια τελεία θέλησε να βάλει η Κατερίνα Καινούργιου στην κόντρα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην ίδια και τον Άρη Πορτοσάλτε μετά την χθεσινή της ανάρτηση με την οποία δήλωσε – χωρίς να αναφέρει το όνομα του δημοσιογράφου- ότι δέχτηκε τηλεφωνικά από τον ίδιο επίπληξη για τον τρόπο με τον οποίο εκείνη και οι συνεργάτες της σχολιάζουν την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών. Η Κατερίνα Καινούργιου, σε μια σύντομη αναφορά που έκανε σήμερα μέσα από τον αέρα της εκπομπής της τόνισε, πως θα πρέπει να υπάρξει σιωπή από όλες τις πλευρές προκειμένου να τιμήσουν τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους και τις οικογένειές τους καθώς oτιδήποτε άλλο, το μόνο που κάνει είναι να αμαυρώνει τη μνήμη τους.

«Δεν θα αναφερθώ καθόλου στο χθεσινό και το έχουμε αποφασίσει όλοι μαζί αυτά που έχω τουιτάρει… θεωρώ ότι με την αναπαραγωγή όλων αυτών των θεμάτων και γενικότερα αμαυρώνουμε λίγο ως πολύ την τιμή και τη μνήμη των ανθρώπων που έχουν χαθεί», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει μία σιωπή απ’ όλες τις πλευρές, ώστε να τιμήσουμε κι εμείς τις οικογένειες που αυτή τη στιγμή θρηνούν τα παιδιά τους. Αυτό και θα το κλείσω εδώ, δεν θέλω να ακούσω τίποτα επάνω σε αυτό».

Τα «καρφιά» του Άρη Πορτοσάλτε

Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης ο Άρης Πορτοσάλτε τοποθετήθηκε για την ανάρτηση της παρουσιάστριας κάνοντας λόγο για «πολλή παραποίηση» και ζητώντας από όσους εκφράζουν την άποψή τους είτε να μην τα περνάνε από το «σουρωτήρι τους» είτε να μην το κάνουν «αν έχουν αδυναμία να τα καταλάβουν». Μολονότι ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ δεν αναφέρθηκε ονομαστικά ούτε στην Κατερίνα Καινούργιου με την οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία χθες, Δευτέρα, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Alpha, ούτε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, τα όσα είπε το πρωί της Τρίτης στην παρέμβασή του στην πρωινή εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου ήταν προφανές ότι αφορούσαν (και) τα δύο αυτά πρόσωπα.

Ο δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά: «Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση» είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε. «Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε».

Πώς ξεκίνησε η κόντρα

Η κόντρα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του δημοσιογράφου Άρη  Πορτοσάλτε ξέσπασε μετά από ανάρτηση της παρουσιάστριας στους προσωπικούς λογαριασμούς της σε Twitter και Instagram, όπου έκανε γνωστό πως δημοσιογράφος της τηλεφώνησε για να την επιπλήξει. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε τα εξής: «Δέχθηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε “να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά”… ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε κ με άλλους συναδέλφους;…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις