Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πτυχία ηθοποιών – Μπουρδούμης: «Βλέπω ένα λαμπρό μέλλον με αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας αυτή τη στιγμή»
LIFESTYLE

Πτυχία ηθοποιών – Μπουρδούμης: «Βλέπω ένα λαμπρό μέλλον με αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας αυτή τη στιγμή»

«Οι νέοι είναι στους δρόμους» δήλωσε ο ηθοποιός ενώ τόνισε πως άνθρωποι των παλαιότερων γενεών ίσως διστάζουν ακόμα να αντιδράσουν

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις κινητοποιήσεις που γίνονται σε όλη τη χώρα, με αφορμή όσα άλλαξαν για τα πτυχία των δραματικών σχολών. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» κι αρχικά, ανέφερε πως ίσως αυτή η κινητοποίηση στον κλάδο του πολιτισμού, αλλά και η ενέργεια, την οποία έχουν ιδιαίτερα οι νέοι ηθοποιοί, συμβάλλουν μελλοντικά στο να δημιουργηθεί μια καλύτερη κοινωνία. «Εγώ βλέπω ένα λαμπρό μέλλον με αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας αυτή τη στιγμή. Είμαι περήφανος και βγάζω το καπέλο στους νέους συναδέλφους», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην παλαιότερη γενιά ηθοποιών, δήλωσε πως ίσως εκείνοι να δίσταζαν να αντιδράσουν. «Θεωρώ ότι εμείς θα ήμασταν πολύ φοβισμένοι να αντιδράσουμε. Οι καταλήψεις συνεχίζονται και βλέπουμε ότι λόγω και αυτής της εθνικής τραγωδίας, οι νέοι είναι στους δρόμους», δήλωσε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις