Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πορεία σήμερα 9/3 Σύνταγμα: Νέα συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας για την τραγωδία στα Τέμπη
ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία σήμερα 9/3 Σύνταγμα: Νέα συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας για την τραγωδία στα Τέμπη

Πορεία σήμερα 9/3 Σύνταγμα: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Μεγάλη πορεία για τα θύματα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη πραγματοποιούν και σήμερα φοιτητικοί Σύλλογοι και Σύλλογοι Οικοτρόφων στα Προπύλαια. Φοιτητές, αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί στο κέντρο της Αθήνας, φωνάζοντας το σύνθημα «το έγκλημα αυτό δεν θα συγκαλυφθεί όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή». Ανάλογα συλλαλητήρια έχουν ανακοινωθεί στη Θεσσαλονίκη στις 12:30 μ.μ. στην Καμάρα και στην Πάτρα στις 7 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου.

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας προχώρησαν οι Αρχές λόγω πορείας διαμαρτυρίας. Ειδικότερα, κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Πανεπιστήμιου. Την ίδια ώρα, οι διαδηλωτές καλούν και στο νέο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο που οργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και τα συνδικάτα της Αττικής την Κυριακή 12 Μάρτη, στο Σύνταγμα, στις 12 το μεσημέρι. Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή πορεία στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν πάνω από 50.000 πολίτες, ενώ σημειώθηκαν επεισόδια με χημικά και μολότοφ και πραγματοποιήθηκαν 26 προσαγωγές και 15 συλλήψεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις