Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιάμαλη – Κεραμέως: Πήρε πίσω την “πληροφορία” η δημοσιογράφος
ΕΛΛΑΔΑ

Γιάμαλη – Κεραμέως: Πήρε πίσω την “πληροφορία” η δημοσιογράφος

Γιάμαλη - Κεραμέως: "Κάναμε λάθος"

“Κάναμε λάθος”, παραδέχτηκε η Αναστασία Γιάμαλη, σχετικά με την ψευδή πληροφορία που μεταφέρθηκε στην εκπομπή της, σύμφωνα με την οποία η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως βρέθηκε σε κλειστη εκδήλωση στην Κηφισιά κατα τη διάρκεια του εθνικού πένθους. “Κάναμε λάθος μεταφέροντας μια πληροφορία που τα στοιχεία που παραθέτει η κ. Κεραμέως αποδεικνύουν ότι δεν ισχυει”, έγραψε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος του KontraChannel, στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Αναλυτικά όσα έγραψε η Αναστασία Γιάμαλη

Το λάθος πρέπει να αναγνωρίζεται και να διορθώνεται, ειδικά όταν δεν γίνεται με πρόθεση. Η αναφορά κατα τη διάρκεια της εκπομπής της Παρασκευής σχετικά με την παρουσία της κ. Κεραμέως σε κλειστη εκδήλωση στην Κηφισιά κατα τη διάρκεια του εθνικού πένθους ήταν λάθος. Αποδείχτηκε ότι παρά το γεγονος ότι προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την πληροφορία οι συγκεκριμένες πηγές ήταν αναξιόπιστες. Στη δημοσιογραφία που εμείς ασκούμε δεν χωρούν μισόλογα και δικαιολογίες. Κάναμε λάθος μεταφέροντας μια πληροφορία που τα στοιχεία που παραθέτει η κ. Κεραμέως αποδεικνύουν ότι δεν ισχυει.

Στόχος και σκοπός μας είναι πάντα η ανάδειξη της αλήθειας και αυτό δεν μπορεί τίποτα να το αλλάξει. Δεσμευόμαστε ότι θα επανορθώσουμε κατα τη διάρκεια της εκπομπης της Δευτέρας, όπως άλλωστε κάθε δημοσιογραφος που σέβεται την αλήθεια οφειλει να κάνει. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η υπουργός Παιδείας, χαρακτήρισε “χυδαίο ψέμα και άθλια συκοφαντία”, τη συγκεκριμένη πληροφορία ενώ όπως προειδοποίησε θα κινηθεί νομικά.

Κεραμέως: Χυδαίο ψέμα ότι έκανα προεκλογική συγκέντρωση μετά το δυστύχημα στα Τέμπη

“Αθλιότητα. Η μεταμεσονύχτια αναφορά στο @KontraChannel για δήθεν παρουσία μου σε προεκλογική συγκέντρωση την Πέμπτη το βράδυ – με συνοδευτικό βίντεο από την προεκλογική μου συγκέντρωση του Ιουλίου 2019 (!) – συνιστά χυδαίο ψέμα και άθλια συκοφαντία για την οποία θα κινηθώ νομικά”, έγραψε συγκεκριμένα η κ. Κεραμέως στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις