Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κηδείες θυμάτων Τέμπη: Μάζευε ρεπό για να πάει στην οικογένειά της, αλλά… ήρθαν εκείνοι για το αντίο
ΕΛΛΑΔΑ

Κηδείες θυμάτων Τέμπη: Μάζευε ρεπό για να πάει στην οικογένειά της, αλλά… ήρθαν εκείνοι για το αντίο

Κηδείες θυμάτων Τέμπη: Δραματικές ιστορίες

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης, με τα αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία στα Τέμπη να κυριαρχούν, έφτασε η σορός της Βάγιας Μπλέκα Καρακώστα στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στον Τύρναβο. Η 42χρονη νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, άφησε την τελευταία της πνοή στη μοιραία σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη. Οπως αναφέρει το larissanet.gr πλήθος στεφάνια βρίσκονται ήδη στην εκκλησία, ενώ οι πολίτες ήδη συγκεντρώνονται ώστε να αποχαιρετήσουν τη 42χρονη Βάγια H 42χρονη Βάγια που εργαζόταν στην Ελλάδα είχε την οικογένειά της στην Αμερική όπου πήγαινε συχνά και τους έβλεπε. Οπως χαρακτηριστικά λένε οι συνάδελφοι της, δούλευε σκληρά και μάζευε τα ρεπό για να επισκεφτεί την οικογένειά της.

Η 42χρονη νοσηλεύτρια Βάγια Μπλέκα – Καρακώστα, από τον Τύρναβο, μητέρα δυο παιδιών, μιας 19χρονης κόρης κι ενός 15χρονου γιού, είχε κλείσει εισιτήριο για το μοιραίο τρένο, πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, από όπου θα έφευγε, για τις ΗΠΑ ,όπου θα περνούσε τρεις βδομάδες, με τον σύζυγο της, στρατιωτικό της Πολεμικής Αεροπορίας, που βρισκότανε εκεί στο πλαίσιο συνεργασίας των δυο χωρών.

Στη φωτο, με συναδέλφους

Γράφουν οι συνάδελφοι της απο το νοσοκομείο «Δυο μέρες πριν το συγκλονιστικό αυτό δυστύχημα, ήμασταν στην ίδια βάρδια, προετοιμαζόταν για το ταξίδι, που θα έκανε στις ΗΠΑ, για να συναντήσει τον άνδρα της… Η δική μας, Βάγια, η συνάδελφος νοσηλεύτρια, της Α’ Παθολογικής Κλινικής, του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας…Ένας υπέροχος άνθρωπος, ευσυνείδητη νοσηλεύτρια, πάντα με τον καλό τον λόγο, να βοηθήσει όπου μπορούσε, ακόμη και πέραν των καθηκόντων της …»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις