Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τέμπη τραγωδία: Θρήνος και οργή
LIFESTYLE

Τέμπη τραγωδία: Θρήνος και οργή

Τέμπη τραγωδία: Με δυσκολία η παρουσίαση των προγραμμάτων

Στην εθνική τραγωδία που συνέβη στα Τέμπη και έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο εστίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με την Σία Κοσιώνη να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον τηλεοπτικό αέρα. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων δεν κατάφερε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση και λύγισε ακούγοντας το ρεπορτάζ του συνάδελφου της, Γιώργου Φελίδη. Πιο συγκεκριμένα, όσο ο δημοσιογράφος του σταθμού μετέδιδε πως όλα τα διεθνή δίκτυα αναφέρουν όσα διαδραματίστηκαν στη Λάρισα, η Σία Κοσιώνη προσπαθούσα να κρατήσει τα δάκρυα της για να μην κυλήσουν και φανούν στο άκουσμα των σοκαριστικών περιγραφών για την εθνική τραγωδία.

Κάτι που, όμως, δεν κατάφερε να πράξει μιας και οι σπασμοί του προσώπου καθώς και το χέρι που θέλησε να προλάβει το δάκρυ, την πρόδωσαν. Μια εύλογα πολύ φορτισμένη τηλεοπτική στιγμή για την Σία Κοσιώνη στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ με την Σία Κοσιώνη το βράδυ της Τετάρτης. Αμέσως μόλις ο δημοσιογράφος ολοκλήρωσε το ρεπορτάζ, η Σία Κοσιώνη πέρασε γρήγορα στο επόμενο θέμα.

Και η Ανθή Βούλγαρη

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες όσων χάσανε τους ανθρώπους τους στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Η κα Αντωνία θρηνεί για τον σύζυγό της και τον γιο τους. Οι περιγραφές της προκάλεσαν σοκ στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής, «Κοινωνία Ώρα Mega». «Έβαλα στο τρένο τον άνδρα μου και το παιδί μου και μου δώσανε πίσω στάχτες και αποκαΐδια . Δεν μου δώσανε πίσω το παιδί μου… τίποτα. Ο άνδρας μου με το παιδί μου ήταν στο πρώτο βαγόνι, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ ούτε να τους κηδέψω. Σήμερα κηδεύεται όλη η Αθήνα», είπε η κα Αντωνία.

Η Ανθή Βούλγαρη «έσπασε» στον τηλεοπτικό αέρα με τις συγκλονιστικές περιγραφές για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν στο τρένο του τρόμου στα Τέμπη. «Μπορείτε να ρίξετε βίντεο; Ρίξτε το βίντεο με τις μαρτυρίες γιατί τα λόγια είναι περιττά», είπε ξεσπώντας σε δάκρυα η Ανθή Βούλγαρη.

Συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια του Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες της: «Χθες το πρωί, όταν ξεκινήσαμε την εκπομπή, είπαμε ότι αυτή η τραγωδία που δεν ξέραμε πώς θα εξελιχθεί και σε τι βαθμό, μας έφερε στο προσκήνιο και όλο το πένθος και τον πόνο που έχουμε βιώσει με τα δυστυχήματα που έχουν γίνει στο παρελθόν στην κοιλάδα των Τεμπών. Όπως εύστοχα και γλαφυρά αποκάλεσαν κάποιοι “στην κοιλάδα των νεκρών”. Συγγνώμη χάνω τα λόγια μου κι εγώ.

Είμαι πολύ συγκινημένη και με μεγάλο βάρος στη ψυχή μου γιατί μπορεί να καλύπτουμε δημοσιογραφικά όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά είμαστε άνθρωποι, έχουμε παιδιά, έχουμε μπει στο τρένο…» «Νιώθουμε αυτές τις οικογένειες και ξέρουμε ότι εμείς σε 2-3 μέρες, κάπως να συνθηκολογήσουμε και να συνεχίσουμε τη ζωή μας με τον όποιον τρόπο. Γι’ αυτές τις οικογένειες όμως πρέπει να κατανοήσουμε ότι αλλάζει η ζωή από εδώ και πέρα. Καλούνται να συνεχίσουν χωρίς τα παιδιά τους, χωρίς τους ανθρώπους τους» κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις