Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις για Μανωλίδου: «Έχω πει στην Ευγενία να ασχοληθεί με την πολιτική, εκείνη ούτε να το ακούσει»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις για Μανωλίδου: «Έχω πει στην Ευγενία να ασχοληθεί με την πολιτική, εκείνη ούτε να το ακούσει»

Άδωνις για Μανωλίδου: Στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να "βιαιοπραγεί" σε βάρος της Ευγενίας Μανωλίδου, αναφέρθηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Στα ψευδή δημοσιεύματα που τον ήθελαν να “βιαιοπραγεί” σε βάρος της Ευγενίας Μανωλίδου, αναφέρθηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του, τονίζοντας ότι “αφού προσπάθησαν να με εκτελέσουν με την Novartis και δεν τα καταφέρανε, ήθελαν να βγάλουν ότι δέρνω τη γυναίκα μου”. Παράλληλα, όπως είπε “μου φορτώσανε γυναίκες, μου φορτώσανε λεφτά, μού φορτώσανε ότι δέρνω… ό,τι μπορείς να φανταστείς”. Μιλώντας στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε συγκεκριμένα πως “δεν φημίζομαι για την ψυχραιμία μου, όμως για το μέγεθος όσων ακούω κάθε μέρα, αντέχω. Γενικά καλά είμαι. Ήμασταν με την Ευγενία Μανωλίδου σε μια δεξίωση. Καθόμασταν στο τραπέζι και μου έστειλαν από το γραφείο Τύπου ότι ένα site έγραψε ότι “Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδερνε τη γυναίκα του” και κάτι άλλες ανοησίες. Δεν έδωσα σημασία.

Τα επόμενα δύο 24ωρα το πήραν όλοι οι λογαριασμοί του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter και το έκαναν πρώτο θέμα” και συνέχισε: “Μου φορτώσανε γυναίκες, μου φορτώσανε λεφτά, μού φορτώσανε ότι δέρνω… ό,τι μπορείς να φανταστείς. Αφού προσπάθησαν να με εκτελέσουν με την Novartis και δεν τα καταφέρανε, ήθελαν να βγάλουν ότι δέρνω τη γυναίκα μου. Είναι έξω από μένα όλο αυτό. Αναγκάστηκε η Ευγενία και μίλησε και μίλησα και εγώ γιατί αν δεν το κάναμε θα νόμιζαν ότι είναι αλήθεια. Έχω κάνει πολλές μηνύσεις για πράγματα που έχουν γραφτεί στο Twitter”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις