Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάριος Πρίαμος Survivor: Ο… Δον Ζουάν του Άγιου Δομίνικου
LIFESTYLE

Μάριος Πρίαμος Survivor: Ο… Δον Ζουάν του Άγιου Δομίνικου

Μάριος Πρίαμος Survivor: Παραδέχεται επαφή με... 3η παίκτρια του Survivor

Σε νέες περιπέτειες μπαίνει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης εντός του Survivor All Star. Όπως είναι γνωστό, η συμπεριφορά του παίκτη εντός του reality επιβίωσης έχει δημιουργήσει… μίση και πάθη, με τον ίδιο να έρχεται πολύ κοντά με την πρώην συμπαίκτριά του, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου, με την οποία φέρεται να είχε σχέση πριν την είσοδό του στο παιχνίδι. Τώρα, ένα τέταρτο πρόσωπο φαίνεται πως έρχεται να προστεθεί στο «ερωτικό τρίγωνο» του Αγίου Δομίνικου, αφού ο Μάριος Πριάμος Ιωαννίδης παραδέχεται ότι υπήρξε ερωτική επαφή ή σχέση με ακόμα μία παίκτρια.

Survivor All Star: Η αποκάλυψη για το άγνωστο ειδύλλιο και το κοχύλι που «εξαφανίζεται»

Την αποκάλυψη -«βόμβα» έκανε η εκπομπή «Πρωινό μας» και ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης, ο οποίος ανέφερε ότι ο Μάριος θα παραδεχτεί στην Ελευθερία σε συζήτησή τους ότι είχε ερωτική επαφή και με μία άλλη παίκτρια, πλην της Καρολίνας, ενώ μάλιστα πρόκειται να αποκαλύψει και το όνομά της. «Στην κουβέντα που φαντάζομαι και ελπίζω ότι θα δούμε την Κυριακή, η Ελευθερία ρωτάει τον Μάριο, αν υπήρξε ερωτική επαφή ή σχέση και με άλλη παίκτρια του Survivor, εκτός από αυτή με την Καρολίνα. Ο Μάριος όχι μόνο το παραδέχεται αλλά λέει και για ποια πρόκειται. Αν δεν πει το όνομα, θα το σας το πω εγώ τη Δευτέρα», σημείωσε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Η κουβέντα που σας μεταφέρω δεν γνωρίζουν οι δύο ότι καταγράφεται. Επίσης στη συνομιλία αυτή, η Ελευθερία θα ρωτήσει τον Μάριο για το κοχύλι στο λαιμό του, που του το χάρισε η Καρολίνα, με τον Μάριο να μην παραδέχεται αρχικά ότι είναι δώρο της Καρολίνας, μετά όμως το παραδέχεται. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το κοχύλι εξαφανίζεται», πρόσθεσε ο ίδιος.

Survivor All Star: Ξανά μαζί Μάριος και Ελευθερία;

Την ίδια ώρα, τη σχέση μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Μάριου Πριάμου Ιωαννίδη σχολίασαν on camera η Χριστίνα Κεφαλά και η Αφροδίτη Σκαφίδα, με την influencer να αναφέρει ότι Ελευθερία και Μάριος έρχονται πιο κοντά off camera. Από την πλευρά της, η Ολυμπιονίκης σημείωσε ότι «η εικόνα που δείχνουν είναι ότι είναι ξανά μαζί, κάτι το οποίο εμένα με στεναχωρεί. Αν κάποιος μου είχε κάνει κάτι τέτοιο (Όπως αυτό που έκανε ο Μάριος στην Ελευθερία), δεν θα ήθελα να τον βλέπω μπροστά μου. Πιστεύω ότι την έχει “τουμπάρει” ο Μάριος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις