Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Το κορίτσι του Μουντιάλ “έβαλε φωτιά” στο Λονδίνο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το κορίτσι του Μουντιάλ “έβαλε φωτιά” στο Λονδίνο

Η Ιβάνα Κνολ που έγινε γνωστή από την παρουσία της στο Μουντιάλ του Κατάρ απέσπασε θριαμβευτικά σχόλια με την εμφάνιση της στους δρόμους του Λονδίνου

Η Ιβάνα Κνολ έφτασε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο ως καλεσμένη της Άρσεναλ για να δει από σουίτα του Emirates το παιχνίδι της Premier League με την Μάντσεστερ Σίτι. Η 30χρονη πρώην Miss Κροατία που έγινε γνωστή από την παρουσία της στις εξέδρες στο Μουντιάλ του Κατάρ μένει μόνιμα στο Μαϊάμι μετά από το τουρνουά αλλά αποφάσισε να περάσει μια εβδομάδα στο Λονδίνο και να κάνει τους κατοίκους του να παραμιλούν!

Η Κνολ που έχει ξεπεράσει τους 3,5 εκατ. followers στο Instagram φόρεσε στολή χορεύτριας καμπαρέ, έβαλε μαύρες γόβες, και περπάτησε στους δρόμους του Λονδίνου. Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στα social media ο κόσμος έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό και την χαζεύει.

«Κάποιος είπε: «Το Λονδίνο έγινε λίγο πιο ζεστό σήμερα» έγραψε η ίδια ανεβάζοντας το βίντεο από την εμφάνιση της στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ κάποιος σχολίασε: «Θα προκαλέσει ατυχήματα στους δρόμους» και κάποιος που την είδε της είπε: «Είσαι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο».

Κάτω από το βίντεο υπάρχουν σχόλια όπως «Τέλεια παράσταση», «ουάου αυτά τα μακριά πόδια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivana Knöll (@knolldoll)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις