Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Super Κική σύλληψη: Η νέα ανάρτηση από τα κρατητήρια -«Ζητάμε βοήθεια»
LIFESTYLE

Super Κική σύλληψη: Η νέα ανάρτηση από τα κρατητήρια -«Ζητάμε βοήθεια»

Super Κική σύλληψη: «Οι συνθήκες οι οποίες ζουν τα κορίτσια τις τελευταίες ώρες, δεν έχουν προηγούμενο» αναφέρουν οι φίλοι της Instagrammer

Στο αστυνομικό τμήμα Νέας Σμύρνης βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η γνωστή influencer, όπως αποκαλείται, Super Κική, και έκανε νέα ανάρτηση στο Instagram. Η Super Κική, μαζί με δύο φίλες της, βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα, ύστερα από καταγγελία 37χρονου ότι εκείνη μαζί με την πρώην σύντροφό του και μια φίλη τους έβαλαν άγνωστο άνδρα να τον ξυλοκοπήσει. Ο λογαριασμός influencer στο instagram έκανε νέα ανάρτηση, με την οποία ζήτησε υποστήριξη από τους ανθρώπους που την ακολουθούν.

Η ανάρτηση της Super Κικής αναφέρει:

«Όσον αφορά το τρέχον ζήτημα που ταλαιπωρεί την Κική, την Αμαλία και την Αντρέα ζητάμε θερμά βοήθεια από το Metoo – Greece, καθώς οι συνθήκες οι οποίες ζουν τα κορίτσια τις τελευταίες ώρες δεν έχουν προηγούμενο. Δεν υπάρχει ίχνος αλληλεγγύης. Τα κορίτσια κρατούνται για 2 ακόμα ημέρες στα κρατητήρια με απόφαση του δικαστηρίου. Αν μπορούμε να προλάβουμε μια σημερινή πράξη βίας στο να μην καταλήξει σε αυριανή γυναικοκτονία, ας το κάνουμε. Ο δράστης θυματοποιείται και τα θύματα κατηγορούνται. Παρακαλώ βοήθεια. Φίλοι Κικής».

Ποινική δίωξη στη Super Κική και δύο γυναίκες ακόμη -«Με χτύπησε επαγγελματίας» καταγγέλλει 37χρονος

Υπενθυμίζεται ότι στον εισαγγελέα με χειροπέδες στα χέρια οδηγήθηκε η Super Κική μετά από μήνυση 37χρονου, ο οποίος καταγγέλλει ότι εκείνη μαζί με την πρώην σύντροφό του και μια φίλη τους έβαλαν άγνωστο άνδρα να τον ξυλοκοπήσει. Η γνωστή influencer και οι δύο άλλες γυναίκες βρίσκονται υπό κράτηση από το απόγευμα της Δευτέρας (20/2), γιατί -όπως υποστηρίζει ο 37χρονος- η Super Κική μαζί με τη φίλη της τον οδήγησαν σε ένα συγκεκριμένο σημείο στην περιοχή του Ζωγράφου, με την πρόφαση να συζητήσουν κάποιες προσωπικές διαφορές τους και εκεί ένας άγνωστος άνδρας τον ξυλοκόπησε. Από την άλλη, η Super Kική υποστηρίζει ότι προσπάθησε να βοηθήσει τη φίλη της, η οποία είναι πρώην σύντροφος του 37χρονου, επειδή εκείνος την απειλούσε, της επιτέθηκε και παραβίασε τα εις βάρος του ασφαλιστικά μέτρα για ενδοοικογενειακή βία, και τελικά τη συνέλαβαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις