Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα Ιωνία πυροβολισμοί: «Σκληρή» συμμορία πίσω από το έγκλημα
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Ιωνία πυροβολισμοί: «Σκληρή» συμμορία πίσω από το έγκλημα

Νέα Ιωνία πυροβολισμοί: Στα ίχνη των δραστών η Αστυνομία

Θανάσιμα τραυματίστηκε ένας Αλβανός από πυροβολισμούς που δέχθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ενώ βρισκόταν μέσα σε καφετέρια με ναργιλέδες, στη συμβολή των οδών Ρόδων και Κασταμονής, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τα μέλη μιας παρέας επτά Αλβανών που κάθονταν στην καφετέρια άρχισαν ξαφνικά να διαπληκτίζονται μεταξύ τους. Μετά από λίγα λεπτά, ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί μέσα στην καφετέρια, κάτι που είχε ως συνέπεια οι σφαίρες να πλήξουν ομοεθνή τους, ο οποίος όμως δεν είχε σχέση με την παρέα και βρισκόταν σε άλλο σημείο του καταστήματος, προκειμένου να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Σύμφωνα με το iefimerida, η παρέα των επτά Αλβανών φέρεται να εμπλέκεται σε «σκληρή» συμμορία που διακινεί ναρκωτικά. Μετά τον τραυματισμό του ομοεθνούς τους, η παρέα των «7» εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες φέρονται να βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση του θύματος. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πρόκειται για νεαρό άνδρα, με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος χαρακτηρίζεται «παράπλευρη απώλεια».

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην καφετέρια βρήκαν έξι κάλυκες. Το θύμα διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ώρες αργότερα. Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση συλλέγουν υλικό τόσο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, όσο και από άλλα σημεία που μπορεί να φανερώσουν την ταυτότητα των δραστών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις