Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

15

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μόνος του ο Κωνσταντέλιας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μόνος του ο Κωνσταντέλιας

Ο μικρός του ΠΑΟΚ νίκησε στην Τούμπα την ΑΕΚ και όλα πλέον ξεκινούν από την αρχή.

Αυτό το 19χρΟνο παλικάρι ΜΟΝΟ ΤΟΥ πήρε στην πλάτη του τον ΠΑΟΚ και νίκησε την ανήμπορη να τον σταματήσει ΑΕΚ με 2-0!  Ο λόγος για τον Γιάννη Κωνσταντέλια τον 19χρονο «μάγο» του ελληνικού ποδοσφαίρου που από την Κυριακή το βράδυ το όνομα του «πέταξε στα πέρατα της οικουμένης»! Το ίδιο και «ο δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης.  Ο «μικρός» του ΠΑΟΚ, ο οποίος σε κάθε αγώνα ανεβαίνει επίπεδο έχει κερδίσει με το σπαθί του την αγάπη και τον σεβασμό όχι μόνο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, αλλά όλων των ομάδων! Είναι αλήθεια ότι Γιάννης Κωνσταντέλιας αποτελεί και είναι ένα μεγάλο ταλέντο του Ελληνικού ποδοσφαίρου που εάν προσεχθεί από τον προπονητή του στον ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα εάν «δεν πάρουν τα μυαλά του αέρα» τότε θα γράψει χρυσή ιστορία!

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ΟΛΟΙ, ανεξαρτήτως ομάδας που υποστηρίζουν, εντυπωσιάστηκαν την περασμένη Κυριακή με εκείνη την καταπληκτική ενέργεια του, που με τις τρεις συνεχόμενες προσπάθειες του, έδωσε έτοιμο γκολ και με το οποίο ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ! Μάλιστα ο Κωνσταντέλιας με την εμφάνιση του αυτή, έγινε το πρόσωπο της αναμέτρησης και έστρεψε ακόμα περισσότερο πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν είναι λίγες οι ομάδες από την Ευρώπη που σπεύδουν και κάνουν από τώρα πρόταση ώστε να κλείσουν για το καλοκαίρι τον  «μάγο»Γιάννη Κωνσταντέλια! Η αξία του ανέβηκε κατακόρυφα! Αρχίζει από δέκα και ίσως ξεπεράσει και τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ! Όπως έγινε γνωστό «στην…ποδιά του Γιάννη Κωνσταντέλια σφάζονται» τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης! Η Τσέλσι, η Άρσεναλ και η Μίλαν. Η ιταλική ομάδα μάλιστα εμφανίζεται έτοιμη να καταθέσει στον ΠΑΟΚ πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του παίκτη. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες, η Σάλτσμπουργκ πρόσφερε στους Θεσσαλονικείς 12 εκατ. ευρώ, αλλά η πρότασή της απορρίφθηκε!

Οι εφημερίδες σχεδόν όλη την εβδομάδα, αθλητικές και πολιτικές, έγραψαν πως, «ο Γιάννης Κωνσταντέλιας «έβγαλε την ασίστ της σεζόν… σίγουρα στο ελληνικό πρωτάθλημα», βοηθώντας τον Νάρεϊ να ανοίξει το σκορ στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ»! Και συνεχίζουν. «Πεσμένος στο έδαφος και με τρεις επαφές με την μπάλα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έβγαλε τρομερή ασίστ, δείχνοντας για μια ακόμα φορά ότι μπορεί να κάνει “μαγικά” εντός αγωνιστικού χώρου»!

 

Μόνος του λοιπόν, ο 19χρονος Κωνσταντέλιας, κατάφερε να… «προσγειώσει στην Τούμπα ανώμαλα» την υπεροπτική ΑΕΚ! Έτσι μετά την μεγάλη και σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 2-0, ΟΛΑ πλέον αρχίζουν από την αρχή και φυσικά ΟΛΑ παίζονται. Μάλιστα ο Ολυμπιακός που ξεκίνησε με άσχημα αποτελέσματα και με πολλούς χαμένους βαθμούς ακόμη και μέσα στο γήπεδο του, εάν το Σάββατο (σήμερα) νικήσει στο «ντέρμπυ των αιωνίων» στο Ελληνικό «ελ κλάσικο», τον Παναθηναϊκό τότε γίνεται σίγουρα, ο εκ των βασικών διεκδικητών του τίτλου! Βάζει δηλαδή πλώρη για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος!

Τα «πάντα όλα» ομως θα κριθούν στα πλέι οφ, που θα δείξουν το δρόμο και θα αναδείξουν τον πρωταθλητή 2022-2023!ν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις