Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Χάντερ Μπάιντεν – Νίκολα Πελτζ: Στο φως SMS του γιου του προέδρου των ΗΠΑ
ΚΟΣΜΟΣ

Χάντερ Μπάιντεν – Νίκολα Πελτζ: Στο φως SMS του γιου του προέδρου των ΗΠΑ

Χάντερ Μπάιντεν - Νίκολα Πελτζ: Λύσσαγε για την 25 χρόνια μικρότερή του Νίκολα Πελτζ

Μια σειρά μηνυμάτων του Χάντερ Μπάιντεν το 2019 με μια εξαδέλφη του στα οποία της ζητούσε να τού γνωρίσει την Νίκολα Πελτζ για να ξεπεράσει τον πόνο από το χωρισμό με την σύντροφό του, φέρνει στη δημοσιότητα η New York Post. O Χάντερ Μπάιντεν, γιος του προέδρου των ΗΠΑ, είχε αντιμετωπίσει προβλήματα εθισμού, ενώ το όνομά του είχε εμπλακεί σε διάφορα σκάνδαλα προκαλώντας… πονοκέφαλο στον πατέρα του και δίνοντας λαβές στους εκλογικούς του αντιπάλους να χρησιμοποιούν το άφθονο υλικό που τους έδινε.

Οταν ο Χάντερ Μπαίντεν έψαχνε νύφη 25 χρόνια μικρότερή του

Τώρα η NYP η οποία είχε ηγηθεί των αποκαλύψεων για τον Χάντερ Μπάιντεν φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια σειρά από SMS που είχε ανταλλάξει το 2019 με την Καρολίν Μπάιντεν, κόρη του αδελφού του προέδρου Τζιμ Μπάιντεν, ενώ προσπαθούσε να ξεπεράσει το χωρισμό του από την σύντρόφό του Χάιλι και υποβαλλόταν σε θεραπεία σε κλινική αποτοξίνωσης στο Νιούμπεριπορτ της Μασαχουσέτης. Τα sms βρέθηκαν στα περίφημα laptop του Χάντερ Μπάιντεν από όπου έχουν προέλθει και άλλες αποκαλύψεις για τον ίδιο στο παρελθόν.

Με την εξαδέλφη του εκτός από την Πελτζ, συζήτησαν και για την Γιασμίνα Τζόουνς, μια 31χρονη Βρετανίδα ηθοποιό, και την 57χρονη κόρη του διάσημου συγγραφέα παιδικών βιβλίων Ρόαλντ Νταλ, Λούσι. Συζήτησαν ακόμη μέχρι και για την «κόρη του σουλτάνου του Μπρουνέι». Στα μηνύματα με την εξαδέλφη του ο Χάντερ Μπάιντεν περιελάμβανε επίσης μια ολόκληρη λίστα με πιθανές υποψήφιες νύφες από την Γενιά Ζ, δηλαδή κορίτσια δεκαετίες νεότερές του. Μεταξύ αυτών την 25χρονη Μπέλα Θορν, την 26χρονη Μπέλα Χαντίντ, την 24χρονη Nίκολα Πελτζ.

Ο Χάντερ Μπάιντεν παρακαλούσε την εξαδέλφη του να του γνωρίσει την Νίκολα Πελτζ

Μεταξύ άλλων στα sms φαίνεται να παρακαλά την εξαδέλφη του να του γνωρίσει την κατά 25 χρόνια νεότερή του Νίκολα Πελτζ (ήταν 24 ετών τότε), ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει τον χωρισμό του με τη χήρα του αδελφού του με την Χάιλι Μπάιντεν. Ο Χάντερ Μπάιντεν είχε για κάποιο διάστημα δεσμό με την Χάιλι Μπάιντεν η οποία είναι η χήρα του αδελφού του Μπο. Ο δεσμός του αυτός ήταν και ο λόγος που είχε πάρει διαζύγιο από την σύζυγό του.

«Κανόνισέ το να τα φτιάξω με την Νίκολα», παρακαλούσε ο Χάντερ Μπάιντεν σε ένα μήνυμα στις 28 Ιανουαρίου 2019, προσθέτοντας ότι η 24χρονη τότε ηθοποιός των «Transformers» θα τον βοηθούσε να «ξεπεράσει την Χάιλι». Ο Χάντερ είπε στην εξαδέλφη του ότι ο ψυχίατρός του είχε πει ότι γνώρισε μια γυναίκα ενώ έκανε διακοπές στο Μέιν, η οποία θα ήταν «τέλεια για εκείνον», δείχνουν τα κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο από τη μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα Marco Polo USA.

«Το όνομά της είναι Πελτζ, πως την λένε την φίλη σου, και μου έδειξε τη φωτογραφία της. Αστείο ε;», έγραψε ο Χάντερ στο μήνυμα.

«Νίκολα Πελτζ!?!!? Βλέπεις, στο είπα. Πόσο όμορφη είναι. Και γλυκιά. Της είπες ότι είσαι ξαδέρφη μου;», έγραψε η Καρολάιν.

Ο Χάντερ απάντησε: «Είπα ότι η ξαδέρφη μου την ξέρει καλά και υποτίθεται ότι θα μας κανόνιζε ραντεβού, αλλά δεν το έκανε [γιατί] είναι τρελή σαν εμένα».

Στη συνέχειαα η Καρολίν είπε στον εξάδερφό της ότι θα πρέπει να κερδίσει τους δισεκατομμυριούχους γονείς της Πελτζ, τον Νέλσον και την Κλώντια Πελτζ, αν ήθελε να έχει κάποια ευκαιρία με την ηθοποιό.

«Η Νίκολα Πελτζ είναι 24 ετών και ο πατέρας της Νέλσον Πελτζ θα πρέπει να σας αγαπήσει», έγραψε. «Θα πρέπει να σε συμπαθήσει ο Νέλσον, κάτι που θα πρέπει να κάνει και η Κλώντια, ακόμα περισσότερο. Η μητέρα».

«Το 24 είναι υπέροχο»

«Το 24 είναι υπέροχο», απάντησε ο Χάντερ, προσθέτοντας: «Σοβαρά είναι απίστευτα εύκολο να εντυπωσιάσεις μια 24χρονη».

Η Καρολίν συμβούλεψε επίσης τον Χάντερ ότι δεν θα μπορούσε να «έχει» την Πελτζ μέχρι να «ξεπεράσει τη Χάιλι».

«Η Νίκολα θα με κάνει να ξεπεράσω τη Χάλι», απάντησε ο πρώτος γιος, σύμφωνα με τα κείμενα.

Η Post σημειώνει ότι δεν είναι σαφές αν τελικά ποτέ γνωρίστηκαν η Πελτζ με τον γιο Μπάιντεν ούτε και ποια είναι η σχέση της Κάρολιν με την Πελτζ, ενώ η πλευρά της Νίκολα δεν σχολίασε την σχετική ερώτηση που της έθεσε η Post.

Πώς ήθελε την νέα του σύντροφο ο Χάντερ Μπάιντεν

Ο Χάντερ έγραψε στα μηνύματά του στην εξαδέλφη του ότι η επόμενη ερωτική του κατάκτηση θα πρέπει να είναι «ευγενική και σέξι αλλά πιστή και καλή φίλη». «Έξυπνη και όμορφη, αλλά επιλέγω πρώτα την ομορφιά». Σε ένα επόμενο μήνυμα, η Καρόλιν τού έγραψε: «Φίλε απλά βρες μια πλούσια καυτή και ευγενική».

Η Κάρολιν επέμεινε ότι είχε μια σύνδεση με τον επικεφαλής ενός πρακτορείου μοντέλων που θα μπορούσε να βρει στον Hunter «όποιο μοντέλο θέλεις» και τον παρότρυνε να ρίξει μια ματιά στον λογαριασμό στο Instagram για το Gotham Gym – ένα γυμναστήριο της Νέας Υόρκης που συχνάζουν οι πλούσιοι και διάσημοι. «Εγώ λέω να γνωρίσεις την Μπέλα Θορν», έγραψε η Κάρολιν σε ένα μήνυμα. Το ζευγάρι συζήτησε -αλλά γρήγορα απέκλεισε- την Μπέλα Χαντίντ. Η ανταλλαγή μηνυμάτων εκτυλίχθηκε μόλις τέσσερις μήνες πριν ο Hunter παντρευτεί τη νυν σύζυγό του, τη νοτιοαφρικανή σκηνοθέτιδα Melissa Cohen, σε έναν γάμο έκπληξη τον Μάιο του 2019, λίγες εβδομάδες μετά τη γνωριμία τους.

Ο Hunter και η σύζυγός του, η οποία είναι 17 χρόνια νεότερή του, καλωσόρισαν τον γιο τους Μπο -που πήρε το όνομά του από τον εκλιπόντα αδελφό του- τον Μάρτιο του 2020. Η Νίκολα Πελτζ πριν από περίπου ένα χρόνο παντρεύτηκε τον γιο του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, Μπρούκλιν, σε έναν γάμο υπερπαραγωγή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις