Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εύα Καϊλή φυλακή: Άσχημα νέα για την πρώην ευρωβουλευτή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εύα Καϊλή φυλακή: Άσχημα νέα για την πρώην ευρωβουλευτή

Εύα Καϊλή φυλακή: Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα αποφυλάκισής της

Δεν αποφυλακίζεται τελικά η Εύα Καϊλή, καθώς οι βελγικές Αρχές απέρριψαν και το νέο αίτημά της να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι. Έτσι, η ευρωβουλευτής οδηγείται εκ νέου στις φυλακές του Χάρεμ. Η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη για τους συνηγόρους τους, οι οποίοι δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την τύχη και αυτού του αιτήματος αποφυλάκισής της. Σύμφωνα με ανταποκριτές διεθνών ΜΜΕ, η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στη φυλακή για τουλάχιστον άλλους δύο μήνες. Η απόφαση για την κράτηση του Μαρκ Ταραμπέλα αναμένεται να γίνει γνωστή απόψε ή αύριο το πρωί.

Νωρίτερα, ο νέος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, δήλωσε ότι «ζητήσαμε την αποφυλάκιση υπό όρους ή, εναλλακτικά, τον κατ’ οίκον περιορισμό». Επίσης, ο Σβεν Μαρί είπε ότι η φυλάκιση της Εύας Καϊλή είναι «συμβολική», λόγω της θέσης της ως πρώην προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των δικηγόρων της, η Εύα Καϊλή μίλησε στο τέλος και υποστήριξε πως όλη αυτή η διαδικασία τής έχει κοστίσει επαγγελματικά και πολιτικά και πως όλα αυτά έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση που την έχει διαλύσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις