Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

24

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λαζόπουλος – Ντενίση: «Δεν τα έχουμε χαλασμένα, βρεθήκαμε και όλα καλά»
LIFESTYLE

Λαζόπουλος – Ντενίση: «Δεν τα έχουμε χαλασμένα, βρεθήκαμε και όλα καλά»

Λαζόπουλος - Ντενίση: Η ηθοποιός απάντησε για την «κόντρα» της με τον κωμικό

Για συγκεκριμένα σχόλια που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος τα οποία αφορούσαν την ίδια, αλλά και την υποτιθέμενη κόντρα ανάμεσά τους, απάντησε η Μιμή Ντενίση μέσα από το συνέντευξή της στο «Πρωινό». Η ηθοποιός είπε: «Είδα στα sites κάτι τρελά που γράφανε για νέα κόντρα. Εγώ, δεν έχω καμία κόντρα με τον Λάκη. Ο Λάκης κάνει σάτιρα. Εγώ, κάνω κάτι άλλο. Κάποια πράγματα που λέω και θα τα ξαναπώ γιατί τα πιστεύω, εκείνου μπορεί να του φαίνονται περίεργα. Δεν είναι αυτό το θέμα. Είναι ότι στην Ελλάδα, όπως και παντού, αν πεις κάτι θετικό, δε θα πουλήσει στα site. Αν για παράδειγμα, πω εγώ “πολύ ωραία παράσταση ο τάδε” δε θα παίξει, αν πω “αυτή η ηθοποιός ήταν χάλια”, θα παίξει».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος. Πιάνει τη Μιμή και λέει κάτι ψιλοαρνητικό γιατί θα παίξει. Δε νομίζω να τον ενόχλησε αυτό που είπα, ότι η Σμύρνη θα μπορούσε να έχει προταθεί για Όσκαρ, απλά βρήκε μια ευκαιρία. Γιατί να τον ενοχλήσει; Εγώ θα το ξαναπώ…. Βέβαια, εγώ δεν είπα να πάρει Όσκαρ η Σμύρνη, είπα να πάει στα Όσκαρ σαν υποψήφια της Ελλάδας…» είπε η Μιμή Ντενίση, με τον Γιώργο Λιάγκα να τη ρωτά αν θέλει να μεσολαβήσει ο ίδιος ώστε να τους τα βρει. Δεν τα έχουμε χαλασμένα με τον Λάκη. Τηλέφωνο μπορώ να τον πάρω να του πω απλά, “γεια σου τι κάνεις”. Είχαμε βρεθεί και πήγαμε και φάγαμε και όλα. Μα μια δουλειά κάνει κι αυτός. Η σάτιρα στα αρνητικά στηρίζεται. Εγώ όμως, κάνω άλλη δουλειά. Το να δίνω τίτλους ξέρεις πόσο εύκολο μου είναι; Εδώ την έχω την ατάκα να σου δώσω τίτλο.. Την κάνω αυτή τη δουλειά πάρα πολλά χρόνια… Δε θέλω να διαφημίζομαι έτσι».

Η σάτιρα του Λαζόπουλου που σχολιάστηκε

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάκης Λαζόπουλος σατίρισε τις δηλώσεις της ηθοποιού, για την ταινία της «Σμύρνη μου αγαπημένη» και το γεγονός πως αδίκως δεν βρέθηκε ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός σχολίασε: «Έκανε αυτή την ταινία και δηλαδή ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει ότι ήταν για Όσκαρ. Δεν είναι φυσιολογικό ότι το “Σμύρνη μου αγαπημένη” δεν πήγε στα Όσκαρ. Έπρεπε να πάει στα Όσκαρ, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό έτσι; Το καταλαβαίνετε έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν στη “Σμύρνη μου Αγαπημένη” στα Όσκαρ. Δηλαδή στάσου, η Ντενίση κάνει τη Σμύρνη» ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος στη ραδιοφωνική εκπομπή «Newsbreak».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις