Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αποκεφάλισε τον εραστή της: Εκτός ελέγχου στο δικαστήριο 25χρονη στο δικαστήριο
ΚΟΣΜΟΣ

Αποκεφάλισε τον εραστή της: Εκτός ελέγχου στο δικαστήριο 25χρονη στο δικαστήριο

Η Αμερικανίδα επιτέθηκε στον δικηγόρο της κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας - Το χρονικό της φρικτής υπόθεσης

Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ η υπόθεση μια γυναίκας που κατηγορείται ότι στραγγάλισε τον εραστή της κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και στη συνέχεια ασέλγησε στο σώμα του και τον αποκεφάλισε. Κατά τη διάρκεια της δίκης, η γυναίκα επιτέθηκε στον δικηγόρο της. Η 25χρονη Taylor Schabusiness κατηγορείται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, ακρωτηριασμό πτώματος και σεξουαλική επίθεση τρίτου βαθμού. Η μητέρα του θύματος ήταν αυτή που ανακάλυψε το κομμένο κεφάλι του γιου της μέσα σε έναν κουβά, καλυμμένο με πετσέτα, στο σπίτι της, εκεί όπου είχε τελεστεί η ερωτική πράξη και στη συνέχεια η φρικιαστική δολοφονία. Η Schabusiness δήλωσε αθώα λόγω ψυχικής ασθένειας ή αδυναμίας καταλογισμού, ενώ στην αίθουσα του δικαστηρίου κάμερες την κατέγραψαν να πετάγεται ξαφνικά από τη θέση της προσπαθώντας να επιτεθεί στον δικηγόρο της. Ένας αστυνομικός έσπευσε να την ακινητοποιήσει.

Μετά από αυτήν την επιθεση, ο δικηγόρος της 25χρονης ενημέρωσε τον δικαστή για την απόφασή του να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του. Το ζήτημα της καταλληλόλητας της για να δικαστεί αποτελεί κεντρικό θέμα της δικαστικής διαδικασίας από τη σύλληψή της πέρυσι. Εάν κριθεί ικανή, η δίκη θα συνεχιστεί κανονικά. Αν όμως κριθεί ότι δεν είναι ικανή να δικαστεί, η υπόθεση θα ανασταλεί καθώς θα λάβει πρόσθετη ψυχιατρική θεραπεία.

Πώς έγινε το άγριο έγκλημα – Τον στραγγάλισε με μεταλλική αλυσίδα

Η Schabusiness ήταν παντρεμένη και μάλιστα πρόσφατα έγινε μητέρα. Παραδέχτηκε ότι με τον Shad Rock Thyrion διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση. Σύμφωνα με τη Daily Mail, είχαν σκοπό να χρησιμοποιούσαν σαν ερωτικό παιχνίδι δύο μεταλλικές αλυσίδες, μία για εκείνον και μία για εκείνη. Η 25χρονη είπε ότι έβαλε την αλυσίδα γύρω από τον λαιμό του, καθώς ο «στραγγαλισμός» ήταν κάτι που είχαν χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και άλλες φορές.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι κατά τη συνεύρεση «τρελάθηκε» πνίγοντάς τον, οπότε συνέχισε να τον τραβάει και να τον πνίγει πιο δυνατά. Κάποια στιγμή, κατάλαβε ότι ήταν νεκρός καθώς το πρόσωπό του ήταν μωβ και αίμα έβγαινε από το στόμα του. Στην ερώτηση τι έκανε μόλις συνειδητοποίησε ότι ήταν νεκρός, η Schabusiness δήλωσε ότι «έπαιξε» με το σώμα του Thyrion. Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο μακάβρια, αφού η 25χρονη δολοφόνος τον αποκεφάλισε και τον διαμέλισε με μαχαίρια που πήρε από την κουζίνα της μητέρας του εραστή της. Τμήματα του άψυχου κορμιού του άνδρα βρέθηκαν σε διάφορες σακούλες και έναν αποθηκευτικό κάδο, ενώ το κεφάλι βρέθηκε από τη μητέρα του θύματος μέσα σε έναν κουβά. Η Schabusiness παραμένει υπό κράτηση καθώς συνεχίζονται οι ακροάσεις για την ικανότητά της να δικαστεί. Αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη αν καταδικαστεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις