Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πορτοσάλτε – πλειστηριασμοί: Τα καρφιά Παπαδάκη
ΕΛΛΑΔΑ

Πορτοσάλτε – πλειστηριασμοί: Τα καρφιά Παπαδάκη

Πορτοσάλτε - πλειστηριασμοί: Ο Γιώργος Παπαδάκης άφησε αιχμές για τον Άρη Πορτοσάλτε και τις δηλώσεις του για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Γιώργος Παπαδάκης άφησε αιχμές στον αέρα του ΑΝΤ1 μετά τη δήλωση του Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ για τους πλειστηριασμούς. “Την ώρα που θα σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, δηλώνω στην Εθνική Τράπεζα από μένα τέλος η δόση μου”, είχε αναφέρει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ. “Εμένα με ενδιαφέρει αυτοί που κάνουν τις ανακοινώσεις να είναι κοντά στην κοινωνία. Έχω την εντύπωση πως δεν είναι κοντά στην κοινωνία. Όπως ακούω συναδέλφους, για παράδειγμα, που λένε “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών”. Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη και βέβαια λες “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών” και λες “δεν πα να κόψει τον λαιμό του ο φτωχός””, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Από την πλευρά της η Μαρία Αναστασοπούλου εξέφρασε την απορία για το αν όντως υπάρχει κάποιος που τάσσεται υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, με τον Γιώργο Παπαδάκη να απαντά “βεβαίως, συνάδελφός μας”.

Πορτοσάλτε: Αν σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικία, δηλώνω ότι από μένα τέλος η δόση μου

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, δήλωσε ότι επιθυμεί να συνεχίσουν, ξεκαθαρίζοντας ότι σε περίπτωση που σταματήσουν, τότε ο ίδιος δεν θα πληρώσει τη δόση του δανείου για το σπίτι του. Ειδικότερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή “Σήμερα”, ο δημοσιογράφος επέλεξε να σχολιάσει το ζήτημα ότι περίπου 120.000-140.000 ακίνητα, εκ των οποίων το 60%-70% είναι πρώτες κατοικίες, κινδυνεύουν με πληστειριασμό, με μια δέσμευση: Ότι αν σταματήσουν οι πλειστηριασμοί, ο ίδιος δεν θα ξαναπληρώσει ούτε μία δόση του δανείου του. “Οι πλειστηριασμοί καλώς έγιναν. Για να τελειώνουμε. Το παραμύθι αρχίζει όταν λέμε να σταματήσουμε τους πλειστηριασμούς”, είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως “κι εγώ πρώτη κατοικία έχω, δεν έχω ούτε δεύτερη, ούτε τρίτη. Έχω πρώτη κατοικία για την οποία πληρώνω δόση. Την ώρα που θα σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, δηλώνω στην Εθνική Τράπεζα από μένα τέλος η δόση μου. Όταν τελειώσουν οι εκλογές και υπάρχει τραπεζικό σύστημα, φαντάζομαι αυτό που κάνω εγώ θα το κάνω κι άλλοι, γιατί δεν είναι ηλίθιοι, εγώ κοιτάω την Εθνική Τράπεζα μάτια προς μάτια και λέω “τέλος””.

Δείτε την τοποθέτηση του Άρη Πορτοσάλτε στο 05:40:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις