Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κορινθίου Πρωινό: Εκτός της εκπομπής η ηθοποιός, τι συνέβη
LIFESTYLE

Κορινθίου Πρωινό: Εκτός της εκπομπής η ηθοποιός, τι συνέβη

Κορινθίου Πρωινό: «Όλα καλά. Καλή συνέχεια να έχουμε»

Εκτός της εκπομπής «Το Πρωινό» θα βρίσκεται από αύριο, Τετάρτη 15/02, η Μαρία Κορινθίου, όπως ανακοίνωσε η ίδια σήμερα, στο φινάλε της εκπομπής. Όπως εξήγησε η ηθοποιός, ο λόγος για την απουσία της από το τηλεοπτικό πλατό είναι ένα προγραμματισμένο χειρουργείο στο οποίο πρέπει να υποβληθεί, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες στον «αέρα» του ΑΝΤ1. «Εγώ να πω ότι από αύριο δεν θα είμαι εδώ μαζί σας. Θα λείψω για μερικές μερούλες. Είναι για μία επέμβαση που πρέπει να κάνω, όλα καλά. Δεν θα είμαι από αύριο μαζί σας», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου. «Όλα καλά. Καλή συνέχεια να έχουμε. Να ευχαριστηθείτε την ημέρα», πρόσθεσε η ίδια λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα στο περιοδικό «Hello» πώς αποφάσισε να ενταχθεί στην εκπομπή, λέγοντας: «Το σκέφτηκα και το συζήτησα πολύ πριν το αποφασίσω καθώς η εκπομπή ήδη έχει ξεκινήσει. Μίλησα ωστόσο με τους υπεύθυνους του καναλιού και βρήκαμε την ιδανικότερη λύση ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί ως ομάδα. Πήρα τη συγκεκριμένη απόφαση πολύ συνειδητά γιατί όλα ήταν ξεκάθαρα μεταξύ μας εξαρχής. Εξέφρασα τις ανησυχίες και τα θέλω μου, μου εξήγησαν κι εκείνοι ποιο ήταν το ζητούμενο κι έτσι τα βρήκαμε αμέσως. Η Αγλαϊα Λάτσιου είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο συνδέομαι και επικοινωνώ τόσο απόλυτα και ουσιαστικά που δεν χρειάστηκαν παρά τρεις ημέρες για να ορίσουμε τους όρους συνεργασίας μας, να συνυπάρξουμε και να αγκαλιαστούμε».

«Με τον Γιώργο είναι  σαν να γνωριζόμαστε χρόνια»

Για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Με τον Γιώργο, αν και δεν έχουμε κάνει παρέα, είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Κοιταζόμαστε και επικοινωνούμε. Μπορώ να σταθώ δίπλα του και αισθάνομαι ότι κι εκείνος νιώθει καλά με μένα. Όλη η παρουσίαση είναι πάνω του, είναι ένας καθιερωμένος δημοσιογράφος και από τους καλύτερους στην ενημέρωση. Είναι επίσης βοηθητικός με τους συνεργάτες του, σοβαρός και πολύ δοτικός. Προσωπικά, δεν είχα ούτε έχω την ανάγκη να δείξω ότι μπορώ να γίνω δημοσιογράφος. Είναι μοιρασμένοι οι ρόλοι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ToPrwino (@toprwino_ant1)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις