Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ασέλγεια σε ΑΜΕΑ: Συνελήφθη 68χρονος στη Θεσσαλονίκη
ΕΛΛΑΔΑ

Ασέλγεια σε ΑΜΕΑ: Συνελήφθη 68χρονος στη Θεσσαλονίκη

Ασέλγεια σε ΑΜΕΑ: Χειροπέδες σε 68χρονο για ασέλγεια σε βάρος γυναίκας με αναπηρία

Χειροπέδες πέρασαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη σε έναν 68χρονο ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μιας 37χρονης γυναίκας με αναπηρία. O 68χρονος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών. Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο συλληφθείς κάλεσε χθες στην οικία του, σε περιοχή του Δήμου Ωραιοκάστρου, την 37χρονη γυναίκα με αναπηρία και εκμεταλλευόμενος τη νοητική κατάστασή της, προέβη σε ασελγείς και γενετήσιες πράξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη άμεσα έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , πρωινές ώρες σήμερα (11- 02-2023), 68χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, ο συλληφθείς, χθες (10-02-2023), κάλεσε στην οικία του σε περιοχή του Δήμου Ωραιοκάστρου, 37χρονη ημεδαπή με αναπηρία και εκμεταλλευόμενος τη νοητική της κατάσταση, προέβη σε ασελγείς και γενετήσιες πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις