Άδωνις – Πολάκης: Νέος… γύρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις – Πολάκης: Νέος… γύρος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άδωνις - Πολάκης: Ο υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε την ανάρτηση Πολάκη

07.02.2023 | 21:25

Ακόμα μία πολιτική κόντρα, αυτή τη φορά με πεδίο “σύγκρουσης” τα social media με πρωταγωνιστές τους Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλο Πολάκη. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας σε ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης για το μότο της αξιωματικής αντιπολίτευσης “δικαιοσύνη παντού”, με το “καλό” ή το “άγριο”, έσπευσε να… εξηγήσει τι σημαίνει η συγκεκριμένη φράση.

Έγραψε λοιπόν,

“Άδωνι, επειδή βλέπω ότι έχεις (δικαιολογημένες) ανησυχίες, στο διευκρινίζω για να μην μπορείς να ισχυριστείς στο μέλλον ότι δεν ήξερες.

Με το “καλό” σημαίνει ότι όσοι, πολιτικοί και μη, θα επιστρέψουν οικειοθελώς στο Δημόσιο τα κλεμμένα, θα πάνε φυλακή με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου.

Με το “άγριο” σημαίνει ότι όσοι, πολιτικοί και μη, θα παρεμποδίσουν την αποκατάσταση της Δικαιοσύνης και την κάθαρση, θα μπουν (και θα μείνουν στη) φυλακή μέχρι να… σβήσει ο ήλιος! Θα έχεις τ’ άντερα να υπερψηφίσεις αυτή τη θεσμική αλλαγή;

Υγ: Παρεπιπτόντως έμαθα πως η Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών μετά τις αποκαλύψεις της ΕΦΣΥΝ για τον Καραθανάση, τον κολλητό σου, που του χάρισες την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και την ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ, ξεκίνησε διαδικασία να του διακόψει την εκμίσθωση των εγκαταστάσεων της βιομηχανίας.

Κάποιος πολιτικός πήρε λέει τηλέφωνο και πίεσε να μην γίνει αυτό! ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ;

Υγ2: Ο Κολομπανί, ο συνεργατης σου όλα εντάξει; Τα πήρε τα 730 χιλιάρικα. Έχει γίνει μήνυση εναντίον σου για απιστία έναντι του δημοσίου. Δεν έχεις ανοίξει το στόμα σου για αυτό. ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη γράφοντας,

“Εδώ μία “ψύχραιμη” φωνή από την αντιπολίτευση εξηγεί πώς αν κερδίσουν τις εκλογές, θα χρησιμοποιήσουν την Δικαιοσύνη για να εξοντώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους… Και μετά αναρωτιέστε πώς έστησαν την σκευωρία Novartis”.

Exit mobile version