Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

30

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τότσικας Ιράν: Η συγκίνηση του ηθοποιού
LIFESTYLE

Τότσικας Ιράν: Η συγκίνηση του ηθοποιού

Τότσικας Ιράν: «Είναι συγκλονιστικό το μέρος, μιλάω με συγκίνηση, συγγνώμη» είπε βουρκωμένος - Δείτε το βίντεο

Ο Αποστόλης Τότσικας δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκίνησή του, καθώς μιλούσε για την εμπειρία που αποκόμισε από το ταξίδι του στο Ιράν. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον, τήν Μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε στα γυρίσματα που έκανε στη χώρα με αφορμή τον ρόλο ενός διοικητή του βυζαντινού στρατού σε περσική σειρά. Αρχικά είπε: «Είναι συγκλονιστικό το πώς δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι. Το Χόλιγουντ είναι σχεδόν αστείο μπροστά σε αυτούς. Έχουν τα σκηνικά τους, είναι όλα κανονικά, δεν είναι ξύλινα, κινηματογραφικές κάμερες, άλογα, κασκαντέρ».

Στη συνέχεια, ο Αποστόλης Τότσικας είπε βουρκωμένος: «Οι άνθρωποι είναι συγκλονιστικοί, λατρεύουν τους Έλληνες και γενικά τον κόσμο. Είχαμε γυναίκες στο γύρισμα. Όταν είσαι σε ένα καθεστώς καταπιεστικό βρίσκεις ρωγμές να υπάρχεις. Δεν το θέλουν καθόλου αυτό που συμβαίνει.

Αυτό το κίνημα που γίνεται ελπίζω να πάει καλά για να ταξιδέψει ο κόσμος σε αυτή τη χώρα. Είναι συγκλονιστικό το μέρος, μιλάω με συγκίνηση, συγγνώμη. Είναι φοβεροί άνθρωποι και είναι πολύ κρίμα αυτό που τους συμβαίνει. Είναι τόσο καλοί άνθρωποι και πολύ πιο μπροστά από όσο νομίζουμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις