Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 5/2/23 ασυλία: Αυτοί κερδίζουν σήμερα!
LIFESTYLE

Survivor spoiler 5/2/23 ασυλία: Αυτοί κερδίζουν σήμερα!

Survivor spoiler 5/2/23 ασυλία: Μεγάλη μάχη και σπουδαίο έπαθλο

Survivor spoiler 5/2/23 ασυλία: Με ένα φανταστικό ντέρμπι αλλά και ένα ξεχωριστό έπαθλο θα επιστρέψει το βράδυ το Survivor All Star. Το ριάλιτι επιβίωσης επανέρχεται μετά από μία πάρα πολύ έντονη εβδομάδα. Στο επεισόδιο της Τετάρτης έγινε γνωστό από τον Νίκο Μπάρτζη πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα παραβίασαν τους κανονισμούς, καθώς χρησιμοποιούσαν κινητό στη ζούγκλα. Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης αποφάσισε να αποβάλει τις δύο παίκτριες, αν και πληροφορίες κάνουν λόγο για σούπερ ανατροπή.

Οι δύο παίκτριες βρίσκονται σε ένα ξενοδοχείο στο νησί, χωρίς να έχουν λάβει τα κινητά τους τηλέφωνα. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα φαίνεται να αναμένουν την επίσκεψη του Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο την Κυριακή για να μιλήσει μαζί τους.

Survivor: Αποχώρηση σοκ

Την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκε και η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου, ο οποίος στο άκουσμα της ετυμηγορίας του κοινού έμεινε εμβρόντητος και επέλεξε να αποχωρήσει από το Συμβούλιου του νησιού χωρίς να χαιρετήσει κανέναν. Και μπορεί να μην είπε ούτε λέξη στον Γιώργο Λιανό και τους συμπαίκτες του, τα “είπε όλα” όμως με την πρώτη ανάρτηση που έκανε μετά την αποχώρησή του.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor που μάλιστα θεωρούνταν και ένα από τα μεγάλα φαβορι, δημοσίευσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram μία αφίσα του τσίρκο Medrano, βάζοντας μάλιστα ως τοποθεσία τον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, ο ίδιος συμπλήρωσε την ευφάνταστη ανάρτηση με ένα “αυτοκόλλητο” “Soon (σύντομα)”, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα μιλήσει για όλα.

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα έδωσε απαντήσεις όλο νόημα για το Survivor.  “Όχι καλέ ήθελα να φύγω, ήμουν κουρασμένος και νύσταζα. Τους είχα αποχαιρετήσει από πριν. Δεν πάτε εσείς στο τσίρκο παιδιά; Εγώ δεν πάω. Δεν μου αρέσουν αυτά με τα ζώα καθόλου… οπότε. Πολλά ξέρω” είπε αρχικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Για το αν υπάρχουν κινητά είπε:  Δεν ξέρω. Θα δούμε παιδιά. Ε θα βγω στον ΣΚΑΙ.

Survivor spoiler 5/2/23 ασυλία: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Το επεισόδιο της Κυριακής, λοιπόν, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με Ασημίνα και Κατερίνα, όσο και για τις αντιδράσεις σχετικά με την αποχώρηση του “μισθοφόρου”. Τα βλέμματα στη συνέχεια θα επικεντρωθούν στον στίβο μάχης και την αναμέτρηση για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, η οποία αναμένεται πολύ δυνατή.

Το ντέρμπι θα αναδείξει νικητές τους “κόκκινους”. Έτσι, οι διάσημα θα κερδίσουν την πρώτη ασυλία και μαζί με αυτή και ένα φοβερό έπαθλο φαγητού. Συγκεκριμένα, μετά τους πανηγυρισμούς θα απολαύσουν και από ένα πιάτο μουσακά.

Survivor spoiler 5/2/23 ασυλία: Συναρπαστικός αγώνας – Δείτε το τρέιλερ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις