Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

23

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Συντάξεις Μαρτίου 2023 πληρωμή: Πότε θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συντάξεις Μαρτίου 2023 πληρωμή: Πότε θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι

Συντάξεις Μαρτίου 2023 πληρωμή: Οι ημερομηνίες πληρωμής για τις συντάξεις του Μαρτίου

Διπλές αυξήσεις θα δουν στις συντάξεις του Μαρτίου όσοι πήραν ήδη τις πρώτες αυξήσεις στις συντάξεις του Φεβρουαρίου καθώς αυτές θα περιλαμβάνουν και τα αναδρομικά της αύξησης του Ιανουαρίου που δεν πήραν τον προηγούμενο μήνα. Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» παρουσιάστηκαν οι επικρατέστερες ημερομηνίες για την πληρωμή των συντάξεων για τον μήνα Μάρτιο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι συντάξεις θα καταβληθούν από 22 μέχρι και 24 Φεβρουαρίου, λίγο νωρίτερα από ό,τι κανονικά, πιθανά λόγω Καθαράς Δευτέρας που είναι στις 27 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα:

-Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ θα πληρωθούν την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα Τρίτης.

-Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, εφόσον το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου. Η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης.

-Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, με την καταβολή να γίνεται το απόγευμα της Πέμπτης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις