Γιώργος Πορφύρης – Μάστερ Σεφ: «Βγήκαν» τα μαχαίρια στο ριάλιτι

LIFESTYLE

Γιώργος Πορφύρης – Μάστερ Σεφ: «Βγήκαν» τα μαχαίρια στο ριάλιτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Γιώργος Πορφύρης - Μάστερ Σεφ: Εντάσεις στο χθεσινό επεισόδιο

03.02.2023 | 16:08

Γεμάτη ένταση ήταν η πρώτη ομαδική δοκιμασία στο MasterChef και αφορμή αποτέλεσε η είσοδος στο ριάλιτι μαγειρικής του Γιώργου Πορφύρη και τα όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό του. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο νικητής του Mystery Box, Αλέξανδρος Αντωνελάκης, αφού διάλεξε τον Γιώργο Πορφύρη για αρχηγό της αντίπαλης ομάδας δίνοντάς του την μπλε ποδιά, εξήγησε την κίνησή του αυτή. «Έπεσαν οι μάσκες και έχει να κάνει με τον τρόπο που μπήκες στο σπίτι, που εμένα προσωπικά με πείραξε. Κάποιους μάλλον δεν τους πείραξε γιατί μπορεί να έχουν άλλο συμφέρον, δεν ξέρω.

Η ασέβεια, η υπεροψία, η ειρωνεία και ότι κάποιος μπορεί να υποτιμάει τη νοημοσύνη μου, εμένα με πειράζουν. Στο λέω με πολλή αγάπη και αν κάτι χρειαστείς στο σπίτι δεν έχω πρόβλημα μαζί σου, αλλά αυτό με πείραξε. Ήθελα να σου πω ότι εγώ προσωπικά σε μένα, από δω και πέρα, δεν σου το επιτρέπω. Το όριο μου είναι μέχρι εδώ. Μπορείς να το κάνεις αυτό με όποιον θέλεις, το δικό μου όριο όμως είναι εκεί. Καλωσήρθες στο MasterChef 2023» είπε ο Αλέξανδρος προς τον Γιώργο Πορφύρη. Όπως ήταν φυσικό ο Γιώργος Πορφύρης απάντησε σε όσα ακούστηκαν σε βάρος του: «Τα επίθετα, με τα οποία με χαρακτήρισε όπως υπερόπτης, προσβλητικός, ασεβής δεν είναι κάποια που με χαρακτηρίζουν. Προσωπικά αναπαρήγαγα τα λόγια των κριτών όπως κάνει πάντα αυτός που γυρίζει. Θεώρησαν όμως ότι αυτά τα λόγια είναι δικά μου, δικές μου προσωπικές απόψεις και φάνηκα αρκετά προσβλητικός».

Γιώργος Πορφύρης: «Κάποια παιδιά μου εναντιώθηκαν»

Ο πρώην παίχτης του MasterChef η είσοδος του οποίου αποτέλεσε την πρώτη έκπληξη του φετινού ριάλιτι μαγειρικής αναφέρθηκε και στο πρώτο βράδυ του στο σπίτι λέγοντας ότι «ήταν αρκετά ψυχοφθόρο». «Κάποια παιδιά μου εναντιώθηκαν για δικούς τους προσωπικούς λόγους που αφορούν την “εισβολή” μου στο σπίτι. Είχαμε συζητήσεις μέχρι πολύ αργά το βράδυ, που πλέον μου έμειναν τρεις ώρες μόνο για ύπνο. Τα τρία βασικά τους ζητήματα ήταν πρώτον για ποιο λόγο μπήκα, δεύτερον ποια είναι τα κίνητρα μου και τρίτον τι δουλειά έχω εγώ να επιστρέψω στο MasterChef. Πράγματα τα οποία τα θεωρώ προσωπικά και δεν έχω σκοπό ούτε υποχρέωση να δικαιολογηθώ» είπε ο Γιώργος Πορφύρης.

Γιώργος Πορφύρης: Το τετ-α-τετ με τον Αλέξανδρο

Ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος, φάνηκε να προσπαθούν να τα βρουν μετά τους υψηλούς τόνους που προηγήθηκαν καθώς είχαν ένα τετ-α-τετ όταν βρέθηκαν στην κουζίνα. Ο Γιώργος Πορφύρης είπε στον Αλέξανδρο ότι υπήρχε λόγος να του «επιτεθεί» κι να υπάρχει αυτό το πολεμικό κλίμα με τον δεύτερο να επιμένει ότι δεν επρόκειτο για αλλά για έναν τρόπο να του εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο μπήκε στο σπίτι. «Ένιωσα άβολα γιατί είναι ένα παιχνίδι που αγαπάω. Δε θα ήθελα για κανένα λόγο να υπάρχουν προστριβές και μάλιστα τόσο νωρίς. Δεν πέφτω από τα σύννεφα, ξέρω τι θα επακολουθήσει. Προσβλήθηκα εκείνη τη στιγμή. Είναι κάτι που δε μου αξίζει», εξήγησε τελικά ο Γιώργος Πορφύρης ο οποίος επέμεινε ότι όσα ακούστηκαν δεν ήταν δικά του λόγια, αλλά λόγια των κριτών.

Γιώργος Πορφύρης: Η επιστροφή στο ριάλιτι μετά από 5 χρόνια

Υπενθυμίζεται ότι στο επεισόδιο της Τρίτης 31/1, το MasterChef 2023 έδωσε τη δυνατότητα σε παίκτες από το παρελθόν να διεκδικήσουν μία θέση στο φετινό ριάλιτι και ο Γιώργος Πορφύρης άδραξε την ευκαιρία. Όπως είπε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τις επόμενες 10 εβδομάδες, ο παίκτης με το χειρότερο πιάτο από την πρώτη δοκιμασία της εβδομάδας, θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία. Αντίπαλος αυτού του παίκτη θα είναι ένας «βετεράνος» του παιχνιδιού και σε περίπτωση νίκης παραμένει στο παιχνίδι. Αν όμως χάσει, τη θέση του παίρνει ο παλιός παίκτης. O νέος κανονισμός εφαρμόστηκε για πρώτη φορά χθες, με τον Νίκο να αντιμετωπίζει τον Γιώργο Πορφύρη, παίκτη του MasterChef το 2017. Στο τέλος, ο παίκτης που πήρε τη λευκή ποδιά δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Πορφύρη, ο οποίος μάλιστα, χρέωσε τη νίκη του στη γιαγιά του και τη φανουρόπιτα που έφτιαξε για να βγει ο εγγονός της νικητής.

Γιώργος Πορφύρης: Το «βιογραφικό» του και το Masterchef του 2017

Ο Γιώργος Πορφύρης είχε συμμετάσχει στο MasterChef του 2017, όταν κριτές τότε ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Είχε “κερδίσει” το κοινό με τον θετικό χαρακτήρα του, το χιούμορ του και, γενικότερα, την ενδιαφέρουσα προσωπικότητά του, όπως και το ήθος του. Πάντως, είχε χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου στο παιχνίδι. Μάλιστα, κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική τριάδα! Έπειτα, δούλεψε ως executive chef στο πολυτελές 5στερο ξενοδοχείο Elysian Luxury Hotel & Spa Kalamata, στο Ira Hotel and Spa στο signature εστιατόριο του ξενοδοχείου, “WhiteCave Restaraunt”, στη Σαντορίνη και σε διάφορα εστιατόρια της Ελλάδας. Επίσης, συμμετείχε σε πρωινές εκπομπές όπως “Στη φωλιά των Κου Κου”, “Καλοκαίρι #not” και άλλες.

Ετικέτες
Exit mobile version