Βαρεμένος – Καραμανλή ΣΚΑΙ: Η σκληρη ανακοίνωση της ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρεμένος – Καραμανλή ΣΚΑΙ: Η σκληρη ανακοίνωση της ΝΔ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Βαρεμένος - Καραμανλή ΣΚΑΙ: ''Ακραία σεξιστική επίθεση στην Άννα Καραμανλή, θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της ΧΑ''

02.02.2023 | 11:17

Σκληρή ανακοίνωση για την επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου στην Αννα Καραμανλή στο τηλεοπτικό στούντιο του ΣΚΑΙ εξέδωσε η ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς την σεξιστική και ανέφερε πως θυμίζει αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα την χαρακτήρισε ντροπή και τη συνέδεσε με το τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για τον Γιώργο Βαρεμένο

Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή! Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίθεση Γιώργου Βαρεμένου στην Αννα Καραμανλή

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ με πρωταγωνιστές τη βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο, ο οποίος άρπαξε μία φωτογραφία από τα χέρια της και στη συνέχεια της την πέταξε πίσω.

Exit mobile version