Survivor trailer 31/1/23 – Ασημίνα: «Φωτιές» ανάβει ένα κινητό στην ομάδα των Μπλε

LIFESTYLE

Survivor trailer 31/1/23 – Ασημίνα: «Φωτιές» ανάβει ένα κινητό στην ομάδα των Μπλε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Survivor trailer 31/1/23 - Ασημίνα: «Χαμός» στο συμβούλιο του νησιού

31.01.2023 | 11:49

«Χαμός» θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, που όπως μαρτυρά το τρέιλερ συμβαίνουν πρωτοφανή πράγματα. Αρχικά μια φωτιά ξεσπά σε μια από τις καλύβες των Μαχητών και προκαλεί εντύπωση η αντίδραση του Ηλία Γκότση που αντί να ρίξει νερό για να τη σβήσει, ρίχνει ξύλα με αποτέλεσμα την αναζωπύρωση της εστίας. Το αποκορύφωμα όμως έρχεται στο συμβούλιο του νησιού, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε πως έπιασε έναν παίκτη στο δάσος με κινητό τηλέφωνο, που έρχεται σε αντίθεση με τους κανονισμούς του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης ανέφερε: «Εγώ έπιασα μες στο δάσος άνθρωπο με κινητό», με τους συμπαίκτες, αλλά και τους αντιπάλους του να τον ρωτούν επίμονα για ποιον μιλάει. Τότε, ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε πως η παίκτρια που είδε να κρατάει κινητό ήταν η Ασημίνα. Τάκης Καραγκούνιας και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγιναν έξαλλοι, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το συμβούλιο του νησιού, φωνάζοντας εκνευρισμένοι. Η Μαριαλένα μάλιστα, χειροκροτούσε ειρωνικά την Ασημίνα και της φώναζε «μπράβο», καθώς παραβίασε τους κανονισμούς.

 

Σημειώνεται ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star βρέθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Εύη Σαλταφερίδου, μετά και την 2η σερί ήττα των Μαχητών από τους Διάσημους στο αγώνισμα της ασυλίας με σκορ 10-2.

Ετικέτες
Exit mobile version