Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 31/1/23 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης συμπληρώνει την τετράδα του «τάκου»
LIFESTYLE

Survivor spoiler 31/1/23 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης συμπληρώνει την τετράδα του «τάκου»

Survivor spoiler 31/1/23 υποψήφιοι προς αποχώρηση: «Φωτιές» στο αποψινό συμβούλιο

Στο σημερινό επεισόδιο Survivor All Star  αναμένεται να συμβούν πολλές εξελίξεις που θα επηρεάσουν την πορεία ορισμένων παικτών στο παιχνίδι. Αρχικά μένει να δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει την τρίτη ασυλία και ποιος παίκτης θα συμπληρώσει την τετράδα των υποψηφίων παικτών προς αποχώρηση. Ήδη στον «τάκο» βρίσκονται τρεις παίκτες των Μπλε. Ο Κρις Σταμούλης, η Εύη Σαλταφερίδου και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Αλλά το κοινό θα παρακολουθήσει και κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο ριάλιτι. Όπως φαίνεται και από το trailer της Τρίτης, ξέσπασε φωτιά σε μια από τις καλύβες της μπλε ομάδας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καταστάσεις που δεν έχουν ξαναζήσει οι παίκτες.

Ωστόσο μια δεύτερη «φωτιά» θα ξεσπάσει αργότερα στο συμβούλιο του νησιού, μετά το αγώνισμα της ασυλίας. Εκεί, ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε πως έπιασε έναν παίκτη στο δάσος, να μιλάει στο κινητό τηλέφωνο. Αν και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιον παίκτη εννοεί, ακούγεται να λέει «η Ασημίνα». Οι παίκτες μετά από αυτή την αποκάλυψη ξεσηκώθηκαν, με πρώτο και καλύτερο τον Τάκη Καραγκούνια. Βλέπουμε μάλιστα μερικούς από αυτούς να αποχωρούν έξαλλοι. Αυτό που αναφέρουν τα σπόιλερ, είναι το σερί των Διασήμων δεν θα σπάσει ούτε σήμερα. Νικήτρια στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας θα είναι η Κόκκινη ομάδα κάνοντας το 3-0 έναντι των Μπλε. Έτσι, μαζί με την Εύη Σαλταφερίδου, τον Κρις Σταμούλη και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, σύμφωνα με τα σπόιλερ, την τετράδα θα συμπληρώσει η Ρία Κολοβού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις