Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπεργκεράδικο στην Αθήνα «έβαλε στη θέση του» πελάτη που είπε καθυστερημένο υπάλληλό του
ΕΛΛΑΔΑ

Μπεργκεράδικο στην Αθήνα «έβαλε στη θέση του» πελάτη που είπε καθυστερημένο υπάλληλό του

Κατάστημα εστίασης στην Αθήνα «έβαλε στη θέση του» σε πελάτη που αποκάλεσε «καθυστερημένο» εργαζόμενο ο οποίος έχει δυο παιδιά με αυτισμό.

Ένα εξοργιστικό περιστατικό συνέβη πρόσφατα σε κατάστημα εστίασης στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο, σε γνωστό εστιατόριο, πελάτης αποκάλεσε «καθυστερημένο» έναν υπάλληλο, με αφορμή ότι ξέχασε να βγάλει τις πίκλες από το μπέργκερ του. Το περιστατικό εξόργισε αρκετούς, με τους υπεύθυνους του καταστήματος να αντιδρούν αμέσως και μάλιστα το έκαναν και μέσω σόσιαλ, καλώντας τον πελάτη να μην ξαναπατήσει το πόδι του στο μαγαζί τους!

«Αγαπητέ πελάτη που χθες αποκαλέσατε τηλεφωνικά τον εργαζόμενό μας ‘’καθυστερημένο’’, επειδή ξέχασε να βγάλει τις πίκλες από το μπέργκερ σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτός ο άνθρωπος έχει 2 γλυκύτατα παιδιά τα οποία έχουν αυτισμό. Καλό σας βράδυ και να μην επιλέξετε ποτέ ξανά το εστιατόριό μας» έγραψαν, με την ανάρτηση του καταστήματος να γίνεται viral στα σόσιαλ και τον κόσμο να τους αποθεώνει για τη στάση τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις