Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς θα καταλάβεις ότι σε θέλει: Δες τα σημάδια
PLUS

Πώς θα καταλάβεις ότι σε θέλει: Δες τα σημάδια

Πώς θα καταλάβεις ότι σε θέλει: 7 συμπεριφορές που φανερώνουν ότι του αρέσεις

Τελικά, σε θέλει ή όχι; Μπορεί η ερώτηση να φαίνεται αρκετά απλή, όμως, η απάντηση δεν είναι και τόσο. Το ξέρεις. Για αυτό, και δυσκολεύεσαι να αποκωδικοποιήσεις τη συμπεριφορά εκείνου που σου αρέσει. Επειδή, όμως, δε σου το έχει πει με τα λόγια, δε σημαίνει ότι δεν έχει επικοινωνήσει μαζί σου με τον δικό του τρόπο ότι του αρέσεις. Επιλέξαμε, λοιπόν, επτά σημάδια που φανερώνουν ότι η μεταξύ σας χημεία είναι σίγουρα ερωτική. Για τσέκαρε…

Σε κοιτάει στα μάτια

Μιλάτε. Ανταλλάσσετε νέα, σκέψεις και συναισθήματα. Από τα πιο απλά μέχρι τα πιο περίπλοκα. Ό,τι και να λέτε, το βλέμμα του είναι εστιασμένο στο δικό σου. Αν, όμως, είναι πιο εσωστρεφής, μην παραξενευτείς αν μόλις καταλάβει ότι τον κοιτάς και εσύ, να στρέψει το βλέμμα του αλλού.

Σε πλησιάζει

Η γλώσσα του σώματος είναι αλάνθαστη. Αν το τελευταίο διάστημα, παρατηρείς ότι είναι όλο και πιο κοντά σου όσο μιλάτε ή, ακόμα καλύτερα, σκύβει προς το μέρος σου, τότε η καρδιά του σου ανήκει.

Σε πειράζει

Μία κλασική συμπεριφορά που αποκαλύπτει το ενδιαφέρον του για εσένα. Από μικρό παιδί έως και τις μεγαλύτερες ηλικίες. Δεν χρειάζονται δεύτερες σκέψεις παρά μόνο να αποδεχτείς το ερωτικό του κάλεσμα.

Σου κάνει κομπλιμέντα

Η αλήθεια είναι ότι τα αγόρια λένε εύκολα κομπλιμέντα, ακόμα και αν μερικές φορές δεν τα πιστεύουν. Είσαι έξυπνη, όμως, και με εμπειρία στο φλερτ. Έχεις, δηλαδή, όλα όσα χρειάζεται για να καταλάβεις τι «κρύβεται» πίσω από τις λέξεις και τις φράσεις που χρησιμοποιεί.

Λέει κάτι αστείο και τσεκάρει την αντίδραση του

Δε θέλει να σε κάνει απλά να γελάσεις. Θέλει να δει αν το αστείο που μόλις είπε είναι του γούστου σου. Γιατί, στόχος του δεν είναι άλλος από το να αγκαλιάσει την αισθητική και το χιούμορ σου. Να σε κερδίσει.

Περιποιείται περισσότερο τον εαυτό σου

Αν τον δεις ξαφνικά να φοράει τα καλά του, να σε καταπίνει με το άρωμα του, να φροντίζει τα μαλλιά του κάθε φορά που ξέρει ότι θα σε συναντήσει, τότε μόλις πήρες ένα πολύ καλό σημάδι πως του αρέσεις.

Αντιγράφει τη συμπεριφορά σου

Αρχίζει να λέει τις ίδιες φράσεις με εσένα. Υιοθετεί κάποιες από τις χειρονομίες σου στον τρόπο έκφρασης του, χωρίς να το συνειδητοποιεί. Και όλα αυτά επειδή παρακολουθεί με ενδιαφέρον την κάθε σου κίνηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις