Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My style rocks 16/1 πρεμιέρα: Εντάσεις μεταξύ των διαγωνιζομένων από το πρώτο επεισόδιο
LIFESTYLE

My style rocks 16/1 πρεμιέρα: Εντάσεις μεταξύ των διαγωνιζομένων από το πρώτο επεισόδιο

My style rocks 16/1 πρεμιέρα: Όσα έγιναν στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής μόδας

Η επιστροφή του show μόδας «My Style Rocks» είχε στυλ, χρώματα και πολλές… εντάσεις. Το επεισόδιο ξεκίνησε με την Κατερίνα Καραβάτου, που απείχε από την τηλεόραση για το πρώτο μισό της φετινής σεζόν, να λέει: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη, έτσι αισθάνομαι έναν μεγάλο ενθουσιασμό, έχω μεγάλη περιέργεια επίσης και είμαι έτοιμη να μάθω τα πάντα για το στιλ». Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης κάθισαν στις θέσεις τους για να αξιολογήσουν τις επιλογές των διαγωνιζομένων.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στο πρώτο επεισόδιο, ωστόσο από τώρα έχουν ξεκινήσει οι εντάσεις και επικές ατάκες μεταξύ των παικτριών αλλά και των κριτών. η Νικόλ και η Τζωρτζίνα βαθμολόγησαν την Ρέϊνα με «1» και αυτό ήταν κάτι που την εξόργισε. Όταν την ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου πως σχολιάζει την πρώτη της αξιολόγηση η ίδια απάντησε: «Απαράδεκτη». Τότε, η Νικόλ πήρε τον λόγο και εξήγησε πως ένας από τους λόγους που έβαλε την συγκεκριμένη βαθμολογία ήταν τα μαλλιά της, αυτό όμως δεν άρεσε στην Ρέϊνα, η οποία απάντησε: «Θέλεις να σχολιάσεις λίγο το ντύσιμο και μετά να πάμε στο μαλλί;». Από την άλλη η Τζωρτζίνα ανέφερε πως δεν της άρεσε το καλσόν και πως δεν έπρεπε να το βάλει.

Ένταση μεταξύ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Αιμιλίας

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπήκε δυναμικά στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks και την «είπε» στην Αιμιλία. Η Αιμιλία φόρεσε ένα maxi μαύρο φόρεμα και στάθηκε μπροστά από τους κριτές για να ακούσει τα σχόλια για την εμφάνισή της. Η ίδια όπως φάνηκε «έβγαλε» γλώσσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αυτό είναι κάτι που το διάσημο μοντέλο δεν το άφησε να πέσει κάτω. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φανερά εκνευρισμένη, της απάντησε: «Μην είσαι γλωσσού. Συγχωρεμένη και να μην ξαναγίνει». Στη συνέχεια, η κριτής τη βαθμολόγησε με 1, λέγοντας της μάλιστα πώς δεν παίρνει από λόγια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις