Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη γέννα – Instagram: Μιλάει για τον δύσκολο τοκετό της
LIFESTYLE

Τούνη γέννα – Instagram: Μιλάει για τον δύσκολο τοκετό της

Τούνη γέννα - Instagram: «Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά»

Η Ιωάννα Τούνη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο το πρωί της Παρασκευής και πλέον βρίσκονται στο σπίτι μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον νεογέννητο γιο τους. Η instagrammer μπήκε στο μαιευτήριο την Κυριακή και όπως η ίδια ανέφερε είχε έναν ιδιαίτερα δύσκολο τοκετό. Σήμερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, για να φέρει στον κόσμο τον γιο της φυσιολογικά, κάτι που δεν κατάφερε, καθώς η στάση του μωρού της δεν βοηθούσε.

Όπως ανέφερε προσπαθούσε επί 20 ώρες, όμως αναγκάστηκε να κάνει καισαρική καθώς το μωρό, αλλά και η ίδια θα κινδύνευαν. Η Ιωάννα Τούνη τόνισε χαρακτηριστικά: «Πρώτο story μετά από μέρες. Χθες βγήκαμε από το νοσοκομείο με τον μπέμπη. Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες, αλλά δεν τα καταφέραμε λόγω της θέσης του μωρού. Περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική έπειτα, γιατί ανέβασα πολύ πυρετό και άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού». Σε συνέχεια των stories της η Ιωάννα Τούνη έδειξε το σώμα της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η πρώτη συνέντευξη του ζευγαριού μετά τη γέννα του μωρού

Η Ιωάννα Τούνη παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη ως μητέρα, μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η ίδια ανέφερε: «Μου αρέσει λίγο να έχω άγνοια κινδύνου. Όλοι μου έλεγαν: είδες βιντεάκια πώς γίνεται ο τοκετός; Είπα: εντάξει, θα είμαι με κλειστά μάτια και θα κάνω ό,τι μου πούνε. Θέλαμε να το πάμε φυσιολογικά, γιατί είχε πάρει θέση το μωρό… αλλά μάλλον δεν ήταν και τόσο σωστή η θέση του, κάτι σφήνωσε, κάτι έγινε. 20 ώρες το παλεύαμε με τον Δημήτρη να βγει φυσιολογικά αλλά τελικά δεν γινόταν και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο μου λένε: μπαίνεις για χειρουργείο τώρα».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε: «Μάθαμε όλους τους ιατρικούς όρους, δεν μεταφέραμε στην Ιωάννα πάρα πολλά πράγματα. Είχαμε μία δύσκολη εγκυμοσύνη, τέλος καλό όλα καλά. Ήμουν μέσα στον τοκετό και αναθεωρείς πολλά πράγματα για τις γυναίκες. Εκείνη την ώρα αντιλαμβάνεσαι τι περνάνε, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αυτό το πράγμα που είσαι τόσο κοντά στη ζωή και στον θάνατο το έζησα. Από μένα έχουν πολύ μεγάλο σεβασμό οι γυναίκες, πόσο μάλλον οι μανούλες»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις