Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Καβάλα: Σε καφενείο ο πρωθυπουργός, έφαγε μπουγάτσα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Καβάλα: Σε καφενείο ο πρωθυπουργός, έφαγε μπουγάτσα

Μητσοτάκης Καβάλα: Η περιοδεία Μητσοτάκη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί περιοδεία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και σήμερα το πρωί βρέθηκε σε καφενείο στην Καβάλα Ο πρωθυπουργός σε story που ανέβασε στο instagram από το καφενείο «Μπουγάτσα ο Γιώργος» στο οποίο βρέθηκε, έγραψε «ξεκινάμε την περιοδεία με το καλύτερο πρωινό στην Καβάλα!».
Στο τραπέζι μαζί με τον πρωθυπουργό μεταξύ άλλων είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο πρώην υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γιώργος Καλαντζής και ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης.

Η περιοδεία Μητσοτάκη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Στη συνέχεια της περιοδείας του ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στην Ξάνθη, ενώ στις 13:30 θα παραστεί στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Θράκης, στο ξενοδοχείο «Chris and Eve Mansion» στην Κομοτηνή. Στις 19:00 θα μιλήσεισε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής. Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στις 9:00, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα περιφερειακά ΜΜΕ στην Αλεξανδρούπολη. Στις 11:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης κατασκευής της Μονάδας Ηλεκτροπαραγωγής Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις