Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κούγιας – Κουσουλός υπόθεση Πισπιρίγκου: On – air επίθεση του ποινικολόγου στον δημοσιογράφο
ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας – Κουσουλός υπόθεση Πισπιρίγκου: On – air επίθεση του ποινικολόγου στον δημοσιογράφο

Κούγιας - Κουσουλός υπόθεση Πισπιρίγκου: «Ήταν συζήτηση επιπέδου κυρίες και κύριοι»

Η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου συνεχίζει να προκαλεί εντάσεις. Την ώρα που μέσα από την εκπομπή του, ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός εξηγούσε ότι είχε ζητήσει να έχει καλεσμένη στην εκπομπή του την ιατροδικαστή, Ουρανία Δημακοπούλου, ο δικηγόρος της 34χρονης, Αλέξης Κούγιας, τα έβαλε στον «αέρα» με τον δημοσιογράφο. Οι παρεμβάσεις του κ. Κουσουλού και των συνεργατών του, δεν άρεσαν στον γνωστό ποινικολόγο, ο οποίος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού και ξεκίνησαν τα «κοσμητικά» επίθετα. «Φόρα τα πράσινα παπουτσάκια και βάλε κάνα μήλο στο πρόσωπο! Άντε» είπε ο κ. Κούγιας. «Άντε νούμερο, κάτσε με τις κατίνες να μιλάς. Νούμερο» είπε σε έντονο ύφος ο κ. Κούγιας, ενώ στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο.

«Ήταν συζήτηση επιπέδου κυρίες και κύριοι με τον κύριο Κούγια. Τον ευχαριστώ πολύ για τους χαρακτηρισμούς, δεν ανταποδίδω γιατί εγώ τον σέβομαι και τον υπολήπτομαι, από εκεί και πέρα αξιολογικές κρίσεις μπορώ να κάνω» ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου. Σημειώνεται ότι η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου δήλωσε, έξω από τη αίθουσα των δικαστηρίων όπου ξεκίνησε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, πως σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογραφία τα 6,5 μικρογραμμάρια κεταμίνης που βρέθηκαν στο αίμα της Τζωρτζίνας δεν είναι θανατηφόρα δόση, αλλά θεραπευτική. Τόνισε, δε, πως το γεγονός ότι παλαιότερα είχε κρατήσει πιο επιφυλακτική στάση οφειλόταν στο ότι πρώτον δεν είχε λάβει γνώση του συνόλου της έκθεσης των ιατροδικαστών και δεύτερον ότι οι δηλώσεις της είχαν μεταφερθεί αποσπασματικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις