Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 22χρονος ποδοσφαιριστής – κηδεία: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Σκόνδρα
ΕΛΛΑΔΑ

22χρονος ποδοσφαιριστής – κηδεία: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Σκόνδρα

22χρονος ποδοσφαιριστής - κηδεία: Ήταν όλοι εκεί για τον Δημήτρη αλλά και την οικογένειά του.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, συγγενείς και φίλοι είπαν το μεσημέρι της Πέμπτης (12/1), το τελευταίο «αντίο» στον 22χρονο Δημήτρη Σκόνδρα, που με τον θάνατό του χάρισε ζωή σε συνανθρώπους μας, καθώς οι γονείς του δώρισαν τα όργανά του.

Η κηδεία του τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στις Λυγιές Πατρών, εκεί όπου έμενε ο Δημήτρης με την οικογένειά του, σύμφωνα με το tempo24.news. Ήταν όλοι εκεί για τον Δημήτρη αλλά και την οικογένειά του.

Νοσηλευόταν στη MEΘ του νοσοκομείου του Ρίου με εγκεφαλική αιμορραγία

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του και διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία. Ο 22χρονος Δημήτρης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ατρόμητο Λάππα και στο Πάτραι, ενώ ολοκλήρωσε πριν από λίγο καιρό την στρατιωτική του θητεία.

Την ίδια ώρα, η οικογένειά του Αχαϊκού αποχαιρετά με ανάρτησή της στο Facebook τον 22χρονο Δημήτρη: Δυστυχώς ο Δημήτρης δεν τα κατάφερε και δεν είναι μαζί μας! Δημήτρη ήσουν ένας επίγειος Άγγελος τώρα είσαι Άγγελος στον ουρανό. Καλό παράδεισο από την πρώτη σου ομάδα τον Αχαϊκό.

Δώρα ζωής από τον άτυχο 22χρονο

Δώρο ζωής σε έναν 36χρονο ο οποίος ζούσε μέχρι σήμερα με μηχανική υποστηρίξη θα δώσει ο 22χρονος ποδοσφαιριστής από την Πάτρα, Δημήτρης Σκόνδρας. Η μεταμόσχευση της καρδιάς του 22χρονου Δημήτρη στον 36χρονο λήπτη θα γίνει στο Ωνάσειο μετά την αφαίρεσή της μετά από ειδική χειρουργική επέμβαση το πρωί της Τετάρτης (11/1). Σύμφωνα με πληροφορίες το ήπαρ του 22χρονου θα λάβει ασθενής στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, οι νεφροί θα δοθούν σε ασθενείς στο Λαϊκό και οι κερατοειδείς χιτώνες στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών.

Παθολογία εκ γενετής

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ, η Διευθύντρια της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Φωτεινή Φλίγκου υπήρχε μια παθολογία στον εγκέφαλο εκ γενετής την οποία δεν μπορούσε να αντιληφθεί ο άτυχος νέος, δεν είχε δώσει ενδείξεις και παρόλο που το παιδί ήταν αθλητής και θα μπορούσε σε αυξημένες πιέσεις να δώσει μερικά συμπτώματα, δυστυχώς δεν έδωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις