Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

30

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φόνισσα Κορωπίου αποφυλάκιση: Τα ισόβια έγιναν… 6,5 χρόνια
ΕΛΛΑΔΑ

Φόνισσα Κορωπίου αποφυλάκιση: Τα ισόβια έγιναν… 6,5 χρόνια

Φόνισσα Κορωπίου αποφυλάκιση: Το ολέθριο τρίγωνο που οδήγησε στην τραγωδία τον Αύγουστο του 2016

Η «φόνισσα του Κορωπίου», η γυναίκα που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της συζύγου του εραστή της μπροστά στα παιδιά της, αποφυλακίζεται αφού η υπόθεση εκδικάστηκε ξανά στο Εφετείο όπου «έσπασαν» τα ισόβια που της είχαν επιβληθεί.  Τον Αύγουστο του 2016, η 26χρονη- τότε- γυναίκα δολοφόνησε με έξι μαχαιριές την 35χρονη σύζυγο του άντρα, με τον οποίο είχε εξωσυζυγική σχέση. Το έγκλημα στο Κορωπί έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών του θύματος. Η δράστιδα, η οποία έχει επίσης δύο παιδιά με τον σύζυγο του θύματος, σε πρώτο βαθμό είχε καταδικασθεί σε ισόβια, ενώ τον Ιούνιο του 2020 το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών την καταδίκασε σε ισόβια και 18 μήνες, απορρίπτοντας την αναγνώριση ελαφρυντικών.

Η δράστιδα με αίτημά της στον Άρειο Πάγο ζητούσε να συζητηθεί εκ νέου η αναγνώριση των ελαφρυντικών στο Εφετείο, όπου τελικώς έσπασαν τα ισόβια. Έτσι, περίπου 6,5 χρόνια μετά το έγκλημα η δράστιδα της δολοφονίας αναμένει την υφ’ όρον απόλυση της, δηλαδή να αφεθεί ελεύθερη. Ο άνδρας που αποτέλεσε το «μήλον της Έριδος» για τις δύο γυναίκες, μίλησε στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχει μια καλή τύχη στη ζωή της, τη βοήθησα, αλλά μέχρι εκεί. Πλέον έχω να μιλήσω μαζί της εδώ και περίπου 2,5 χρόνια. Δεν το ήξερα ότι θα αποφυλακιστεί» λέει στην κάμερα της εκπομπής.

«Έχω κάνει πολλά λάθη. Το κυριότερο λάθος που έκανα ήταν που έμπλεξα με αυτή την κοπέλα»

Ο ίδιος λέει ότι βοηθούσε τη γυναίκα αυτή. Παρόλο που η δράστιδα σκότωσε τη σύζυγο και μητέρα δύο παιδιών του, εξηγεί ότι τη λυπόταν και για αυτό τον λόγο στάθηκε στο πλευρό της. «Έχω δύο παιδιά με αυτή τη γυναίκα. Τη λυπόμουν και τη βοήθησα. Δεν είχε κανέναν άλλον άνθρωπο, εκτός από εμένα, για να τη βοηθήσει, δεν είχε πόρους», ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, ότι πλέον δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτήν τη γυναίκα, όπως λέει, αφού έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του. «Έχω το μαγαζάκι μου, προσπαθώ να φτιάξω κι ένα σπιτάκι και να πάρω τη γυναίκα μου και να ζήσω. Προσπαθώ να τα ξεχάσω όλα. Όλα αυτά που έγιναν τα έζησα και κάποια στιγμή πήγα να τρελαθώ κιόλας» λέει χαρακτηριστικά.

«Έχω κάνει πολλά λάθη. Το κυριότερο λάθος που έκανα ήταν που έμπλεξα με αυτή την κοπέλα» τονίζει ενώ παράλληλα, ζητά συγγνώμη από τα μεγαλύτερα παιδιά του με τα οποία δεν είχε επικοινωνία μαζί τους, τονίζοντας ότι θα προσπαθήσει να επανορθώσει. Σημειώνεται, σύμφωνα με το Star, πως τα παιδιά που έχει με τη δράστιδα παραμένουν στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις