Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άγιος Στέφανος ξυλοδαρμός: Συμμορία ανηλίκων “σακάτεψε” 16χρονο
ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Στέφανος ξυλοδαρμός: Συμμορία ανηλίκων “σακάτεψε” 16χρονο

Άγιος Στέφανος ξυλοδαρμός: Έχει συλληφθεί ένας 15χρονος - Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις ανήλικοι

Ακόμα ένα απίστευτο περιστατικό μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας, στην οδό Τιτοπούλου, στον Άγιο Στέφανο. Η συμμορία των τεσσάρων ανηλίκων, δύο 14χρονοι και δύο 15χρονοι, επιτέθηκαν στον 16χρονο και τον χτύπησαν άγρια καταγράφοντας μάλιστα την αποτρόπαια πράξη τους σε βίντεο . Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας Διονύσου, ο 16χρονος δέχτηκε τα χτυπήματα στο δεξί μάτι, τη μύτη , στο δεξί φρύδι, στο δεξί χέρι αλλά και στο κεφάλι με κλωτσιές και γροθιές.

Μάλιστα ο ένας 15χρονος Μ.Ε. , που είναι και αυτός που συνελήφθη στο σημείο, χτυπούσε το παιδί ακόμα και με ένα ξύλο που κρατούσε. Ο 14χρονος Χ.Ν., από την Αλβανία, φέρεται να ήταν εκείνος ο οποίος με το κινητό του τηλέφωνο τραβούσε το βίντεο. Από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν και οι γονείς του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ωστόσο το απόγευμα της Δευτέρας αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Σε βάρος του 15χρονου συλληφθέντα, σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για μη έκδοση δελτίου ταυτότητας. Οι υπόλοιποι τρεις ανήλικοι έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

ΕΛ.ΑΣ: Αναλυτικά η ανακοίνωση για το περιστατικό βίας στον Άγιο Στέφανο

«Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 9-1-2023, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αγίου Στεφάνου, 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για μη έκδοση δελτίου ταυτότητας. Σε βάρος 4 ανηλίκων ( 2 ημεδαπών, 14 και 15 ετών και 2 αλλοδαπών, 14 και 15 ετών), που ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ως συνεργοί του ανωτέρω κατηγορούμενου, σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 9-1-2023, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 16χρονο ημεδαπό στο κεφάλι, με γροθιές και ξύλινο αντικείμενο. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο 14χρονος αλλοδαπός βιντεοσκοπούσε το συμβάν. Έπειτα από αναζητήσεις, οι ανωτέρω αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 15χρονο ημεδαπό, τον οποίο οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Στεφάνου, όπου και συνελήφθη. Επιπρόσθετα, συνελήφθησαν και οι γονείς του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή» καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για περιστατικό βίας στον Άγιο Στέφανο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις