Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιλένια Ουίλιαμς – πατέρας: «Βάλσαμο στην ψυχή ήταν ότι του είπα τα πάντα»
LIFESTYLE

Ιλένια Ουίλιαμς – πατέρας: «Βάλσαμο στην ψυχή ήταν ότι του είπα τα πάντα»

Ιλένια Ουίλιαμς - πατέρας: "Σε ψυχολόγο πηγαίνω από τα 21 μου, αν δεν πήγαινα δεν ξέρω πώς θα ήμουν τώρα", δήλωσε η τραγουδίστρια

Η Ιλένια Ουίλιαμς αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς σε συνέντευξή της την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου. Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε για την άσχημη περίοδο που έζησε με την απώλεια του πατέρα της, καθώς και την απόφασή της να παραιτηθεί από την δουλειά της.

«Όταν φτάσαμε σε ένα σημείο που μας έδωσαν ένα χρονικό περιθώριο, παραιτήθηκα από τη δουλειά. Σταμάτησα ό,τι έκανα εκείνη την περίοδο, είχα την επιλογή να το κάνω και χαίρομαι που το έκανα. Ωστόσο, το καλοκαίρι πήγα να δουλέψω και με βοήθησε πάρα πολύ».

Η ψυχοθεραπεία από τα 21 της χρόνια

Στη συνέχεια, η Ιλένια Ουίλιαμς επισήμανε: «Σε ψυχολόγο πηγαίνω από τα 21 μου, αν δεν πήγαινα δεν ξέρω πώς θα ήμουν τώρα. Δουλεύω με τον εαυτό μου τα τελευταία 4 χρόνια και το τελευταίο εξάμηνο το κάνω πολύ εντατικά. Βάλσαμο στην ψυχή ήταν ότι είπα τα πάντα στον μπαμπά μου, συζητήσαμε τα πάντα» και πρόσθεσε: «Είχαμε κάνει συζητήσεις ακόμα και για το τι υπάρχει μετά τον θάνατο».

Ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 73 ετών, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 ήταν κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ μπάντας Poll. Από το 1974 ήταν επίσης ενεργός τραγουδιστής ποπ και ροκ. Εκπροσώπησε την Ελλάδα με τρεις άλλους τραγουδιστές στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 1977 και έφτασε με το τραγούδι Μάθημα Σολφέζ στην πέμπτη θέση. Το πρώτο του άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1974 με τίτλο “Robert Williams”. To 1976 σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Μίλα μου» από το άλμπουμ «Εσύ κι εγώ». Το 1991 συνέβαλε σημαντικά στην τηλεοπτική σειρά «Η Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, για την οποία έγραψε τη μουσική και τους στίχους για πολλά τραγούδια, με σημαντικότερο το τραγούδι έναρξης με τίτλο «Μες στην προσευχή μου». Το άλμπουμ «Η Λάμψη» κυκλοφόρησε το 1992. Τέλος, ήταν ο δημιουργός με τη μουσική και τους στίχους του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις